Τελικά, ποιος θα πρέπει να προστατεύει τους διαιτητές;

Πρωταγωνιστικό θέμα, αλλά δυστυχώς με αρνητική χροιά, είχε η αναμέτρηση του Λίντο με τον ΠΑΟΚ και το επεισόδιο που έγινε εις βάρος του ρέφερι Γιάννη Πολυχρονάκη.

Φυσικά και ως στήλη, είχαμε κάμποσες συζητήσεις όλες αυτές τις ημέρες. Από πλευράς Επιτροπής Διαιτησίας, μας επισημάνθηκε πως ως μέλος της ΕΠΣΗ δεν είναι αρμοδιότητα τους να προβούν σε οποιαδήποτε δήλωση ή σχετική ανακοίνωση σε οτιδήποτε περιστατικό και αν υπάρξει προς τους διαιτητές.

Είναι θέμα που πρόσκεινται στην αρμοδιότητα του ΣΔΠΗ. Κατανοητό, άλλωστε το είχαμε σημειώσει και εμείς. Από την άλλη τώρα, όπως έχουμε πληροφορηθεί, σε πρόσφατη συνάντηση μεταξύ ΣΔΠΗ, ΕΠΣΗ και της Επιτροπής, πάρθηκε απόφαση ο Σύνδεσμος να μην κάνει δηλώσεις για αγωνιστικά θέματα τα οποία είναι αρμοδιότητας της Ένωσης.

Δυστυχώς… δικαιωνόμαστε, αφού εν τέλει… ο Πολυχρονάκης, έμεινε απροστάτευτος. Επίσης σε συζήτηση μας με τους ανθρώπους της Επιτροπής, μας τονίστηκε πως και η δικιά τους πλευρά, βοήθησε οικονομικά στη δικαστική περιπέτεια που είχε το τρίο των Ζαχαριουδάκη, Τρρουλινού και Μαυραντωνάκη. Με ποιον τρόπο; Μπορεί, όπως μας είπαν, να μην έδωσαν χρήματα όπως ο ΣΔΠΗ, αλλά όμως τους ξέπεσε από τα ποσοστά του εξοδολογίου αγώνων τους. Στο ποσό των 50 ευρώ περίπου. Να προσθέσουμε εδώ, πως οι διαιτητές στην υπόθεση αυτή, είχαν έξοδα στο ποσό που άγγιξε τα 1.200 ευρώ.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook