Ας βγάλει ανακοίνωση ο διευθυντής του ξενοδοχείου!

Με αφορμή το πολύ άσχημο περιστατικό που είχαμε σε γήπεδο το περασμένο Σάββατο εις βάρος διαιτητή, θα γράψουμε δυο τρία πραγματάκια σημαντικότατα νομίζουμε.

Με αφορμή το πολύ άσχημο περιστατικό που είχαμε σε γήπεδο το περασμένο Σάββατο εις βάρος διαιτητή, θα γράψουμε δυο τρία πραγματάκια σημαντικότατα νομίζουμε.

Έχετε μάθει όλοι, πως για δυο μέχρι τώρα και μια σήμερα, Δευτέρες, το μάθημα και η συγκέντρωση των διαιτητών μας, γίνεται… σε ξενοδοχείο. Αυτό και μόνο του προς τα έξω βγάζει πρόβλημα, αδυναμία, κακό.

Αντιλαμβάνονται όλοι, πως οι διαιτητές είναι εκτεθειμένοι, η σχέσεις ΕΠΣΗ και ΣΔΠΗ περνά κρίση.

Τη πληρώνουν τη ζημιά και θα τη πληρώνουν, οι διαιτητές και μόνο αυτοί. Έχουμε παρατηρήσει πως στα δύσκολα, αφού στα εύκολα, είναι… εύκολο για όλους, μόνο ο ΣΔΠΗ είναι δίπλα και στηρίζει τα μέλη του.

Στη πρόσφατη εκδήλωση των διαιτητών, είχαμε μπόλικη κουβέντα με το Νικόλα Γιαλαμά. Ο άνθρωπος δικαιώνεται ήδη, δυστυχώς σε αρκετά πράγματα.

Φιμώνεται η φωνή του συνδέσμου με όλα αυτά, μας τόνισε. Θα αρχίσουν πάλι τα επεισόδια στα γήπεδα, και άρχισαν. Ας θυμηθούμε την εποχή που πήγαινε τριάδα διαιτητών στο γήπεδο, και οι σχέσεις τους, δεν ήταν σε καλή κατάσταση.

Και λέμε ότι μόνο ο ΣΔΠΗ στηρίζει όταν χρειαστεί με ανακοινώσεις ή άλλου είδους, κινήσεις, γιατί Ένωση και Επιτροπή, επειδή είναι συγκοινωνούντα δοχεία, έχουν άλλους ρόλους, ίσως, πάντως, δεν υπάρχει στήριξη, όπως πρέπει, προς τους διαιτητές. Και ο ΣΔΠΗ, έχει βάλει… μπέτη και σε οικονομικής φύσης θέματα διαιτητών.

Πρόσφατα όπως μάθαμε, σε δικαστική περιπέτεια των Ζαχαριουδάκη, Τρουλινού και Μαυραντωνάκη στα Χανιά, μόνο ο Σύνδεσμος τους στήριξε οικονομικά. Και τώρα τι;

Μετά από το περιστατικό βίας προς τον ρέφερι Πολυχρονάκη το Σάββατο, ποιος θα βγάλει ανακοίνωση; Ποιος θα τον στηρίξει; Βλέπετε, ζούμε ξανά εποχή… σιωπής, φόβου, αντιπαλοτήτων.

Δύσκολα τα πράγματα… ας βγει τουλάχιστον να τοποθετηθεί επί του θέματος… ο διευθυντής του ξενοδοχείου της Αστόριας!…

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook