Το συμφέρον της Ηρακλειώτικης διαιτησίας

Nα που ήταν γραφτώ να βρεθούν τετ α τετ ο πρόεδρος της ΕΠΣΗ μας με το μέλος της ΚΕΔ  τον συμπολίτη μας, τον Μιχάλη Κουκουλάκη!

Nα που ήταν γραφτώ να βρεθούν τετ α τετ ο πρόεδρος της ΕΠΣΗ μας με το μέλος της ΚΕΔ  τον συμπολίτη μας, τον Μιχάλη Κουκουλάκη!

Και μπράβο τους! Ο Νίκος Τζώρτζογλου, ήταν σχεδιασμένο να παραβρεθεί στη περασμένη συγκέντρωση των διαιτητών, μαζί με μέλη της διοίκησης του, καθώς και εκείνα της Επιτροπής Διαιτησίας.

Καταρχάς να σημειώσουμε ότι πήγε και ο… Ανεξάρτητος(Έλληνας!) ο Μανόλης Ζερβάκης μας! Παρών και οι Θεοδοσάκης, Μαθιουδάκης, Παπαγγελής και ο Κουτεντάκης  με το διπλό του ρόλο. Από την Επιτροπή ήταν οι Ιωαννίδης, Χανιωτάκης. Λοιπόν, όσον αφορά τη συνάντηση Τζώρτζογλου, Κουκουλάκη.

Επειδή τα… κους κους(και τα… κιου κιου!) δίνουν και παίρνουν, θα πούμε μόνο το εξής. Κάθε πλευρά, τοποθετήθηκε επί των θεμάτων που τους απασχολούν.

Και από την άλλη, όλος ο παρόντας κόσμος που άκουγε, μπορεί πλέον να βγάζει τα συμπεράσματα του. Για το περιβόητο θέμα των χρωστούμενων, ως στήλη, θεωρούμε ότι κατά βάθος δεν είναι αυτό που δημιουργεί το πρόβλημα.

Αν θέλουν λοιπόν, οι δυο τους, μπορούν άνετα, να ηρεμήσουν, να χαλαρώσουν και να πάνε παρακάτω.

Και την Ηρακλειώτικη διαιτησία, να τη πάνε  ακόμα παραπάνω! Συζητήθηκε και το θέμα με την εξαγγελία των δωρεάν διαιτησιών. Θέμα, που και τώρα, αλλά και στο παρελθόν, δε μπήκε ποτέ στη σωστή του βάση.

Λάθη, λάθη, λάθη. Θα βρεθεί όμως και εδώ η άκρη, αφού υπάρχει διάθεση και από ΕΠΣΗ, και από τον ΣΔΠΗ. 

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook