Ερωτήματα… με σφυρίγματα

Δυστυχώς εκείνο που σκεφτόμασταν, έγινε πραγματικότητα.

Δυστυχώς εκείνο που σκεφτόμασταν, έγινε πραγματικότητα.

Ο Γιώργος Φουκάκης, μετά από μια σεζόν στη Σούπερ Λιγκ, κόπηκε από τους φετινούς πίνακες της κατηγορίας. Και το σκεφτόμασταν, γιατί κάτι… ψίθυροι είχαν φτάσει και στα ‘’αυτιά’’ της στήλης.

Από τη Κρήτη γενικότερα, δεν υπάρχει ρέφερι στη Σούπερ Λίγκα. Βοηθοί φυσικά και υπάρχουν. Από το Ηράκλειο, παρέμειναν οι Κουράκης, Νικολακάκης. Στο γενικό; Ευχαρίστησε πολύ κόσμο, το ψαλίδισμα σε ονόματα όπως των Κύζα, Σπάθα, Μήτσιου, Λαμπρόπουλου, Παππά, Βοσκάκη, Δελφάκη.

Το μέγα θέμα στο ποδοσφαιρικό Ηράκλειο, είναι τι συνέβη με το Φουκάκη. Ακούγονται πολλά, αντιλαμβανόμαστε επίσης πολλά.

Να έχει να κάνει καθαρά με αγωνιστικά κριτήρια; Δηλαδή, ο Γιώργος να μην ήταν ικανός να πιάνει σφυρίχτρα της κατηγορίας;

Να έχει να κάνει με το θέμα πως είναι στα… χαρακώματα ο πρόεδρος των προέδρων μας, με τον Ηρακλειώτη Μιχάλη Κουκουλάκη, που είναι μέλος της ΚΕΔ από πέρυσι;

Να έχει να κάνει ότι και οι σχέσεις των δυο τους, δηλαδή Κουκουλάκη με Φουκάκη, δε περνάνε και τη καλύτερη φάση τους.

Δε λησμονούμε πως φέτος έπεσε μεγάλο ψαλίδισμα στους πίνακες. Σχεδόν οι μισοί σε αριθμό, αποχαιρέτησαν τη κατηγορία. Θα μπορούσαν να είχαν γίνει ενέργειες από το Κουκουλάκη όμως, να χωρέσει ο Φουκάκης;

Πέρυσι επίσης, ξέρουμε πως πέρναγε σε μέγιστο βαθμό του προέδρου της ΕΠΣΗ του κυρίου Νίκου Τζώρτζογλου!

Και θυμόμαστε τα αποτελέσματα. Μέχρι και εγώ (ως στήλη φυσικά!) έφτασα κοντά στο να μπω σε κάποιο πίνακα!!! Και ήταν ευχάριστο φυσικά αυτό, ότι βρέθηκαν πολλοί ρέφερι και βοηθοί στους πίνακες της ΚΕΔ/ΕΠΟ.

Φέτος όμως, όπως έχουμε μάθει, έχουν αλλάξει… τα κόζα. Δε θα παραμελήσουμε να αναφέρουμε την εμφάνιση στη Σούπερ Λιγκ του ‘’δικού’’ μας ρέφερι του Σκουλά, ως μέλος της ΕΠΣ… Βόλου!

Και ναι!!! Καταγράψαμε λοιπόν παραπάνω μερικά ερωτήματα, ίσως να υπάρχουν και άλλα. Με τις απαντήσεις σε αυτά, αλλά βάζοντας το μυαλό του ο καθένας να σκεφτεί κάποια πράγματα, δε μπορεί, θα εισπράξουμε τις απαντήσεις που περιμένουμε.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook