Παράταση της αγωνίας για τους πίνακες

Παίρνει παράταση τελικά η διαμόρφωση των πινάκων των διαιτητών-βοηθών στους πίνακες των εθνικών μας πρωταθλημάτων.

Αρχικά όπως είχαμε πληροφορηθεί, αυτό αναμένονταν να γίνει τέλος της εβδομάδος που διανύουμε. Όμως, αποφασίστηκε, να περάσουν τελικά οι διαιτητές από αγωνιστικά τεστ και μετά να  ανακοινωθούν οι πίνακες. Τώρα, ποια ΚΕΔ θα είναι αυτή που θα αναλάβει το κομμάτι αυτό, είναι ένα θέμα ρευστό όπως εξελίσσονται τα πράγματα. Θα είναι οι Τριτσώνης, Κουκουλάκης; Θα είναι νέα διαμορφωμένη επιτροπή της ΕΠΟ;

Αφού γενικά η κατάσταση γύρω από Ομοσπονδία, εκλογές και τα σχετικά, έχει μια ρευστότητα, δε θα μπορούσε η ΚΕΔ να αποτελέσει την εξαίρεση. Για τις εκλογές στην ΕΠΟ, σας το έχουμε ξανά γράψει, πάμε ολοταχώς προς Οκτώβριο μεριά. Και εδώ να σας πούμε τη γνώμη μας; Μπορεί και να δούμε… ανατροπές που θα τρίβουμε… τα ματάκια μας!!!

Πάμε τώρα και εδώ στο Ηράκλειο μας. Υπάρχει μεγάλη αγωνία τι θα διεκδικήσουμε και τι θα πάρουμε στους πίνακες. Πέρυσι θα θυμάστε, πήραμε πολύ μεγάλο αριθμό αξιολογήσεων. Φέτος, δυστυχώς, δε θα είναι καν κάτι παρεμφερή.

Στη Σούπερ Λίγκ, θα κρατήσουμε το ρέφερι και τους δυο βοηθούς; Δύσκολο έως απίθανο. Στη Φούτμπολ Λιγκ, μάλλον, θα μείνουν και οι δυο ρέφερι; Θα μείνει μόνο ο ένας; Καλά ερωτήματα, έτσι; Μακάρι να διαψευστούμε, αλλά μένει… ο ένας. Στην ίδια κατηγορία, στους βοηθούς, οι επτά φέτος, θα λιγοστέψουν κάπου στους μισούς. Τέλος, ψαλίδι θα υπάρξει  και τη Γ κατηγορία.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook