Θερμό καλοκαίρι… και εκκαθάριση στους πίνακες

Δεν είναι τυχαίο πως το καλοκαίρι χαρακτηρίζεται από πολλούς, ότι αναμένεται να είναι αρκετά… θερμό στο διαιτητικό χώρο!

Δεν είναι τυχαίο πως το καλοκαίρι χαρακτηρίζεται από πολλούς, ότι αναμένεται να είναι αρκετά… θερμό στο διαιτητικό χώρο!

Μάλιστα συγκεκριμένο πρόσωπο μας τόνισε ότι θα μας θυμίσει κάτι από… σφαγή του Δράμαλη! Ο Χριστός και η Παναγία!

Όπως κάνουν λόγο οι εκτιμήσεις, θα γίνει ξεκαθάρισμα στους πίνακες. Λογικό μας ακούγεται. Τώρα ο αριθμός των διαιτητών είναι πάρα πολύ μεγάλος σε κάθε εθνικό σχετικό πίνακα. Οι μισοί θα μείνουν για κάθε πρωτάθλημα.

Και όλο το ‘’παιχνίδι’’ είναι βασικά σε Σούπερ και Φούτμπολ Λιγκ! Οι πίνακες θα κοπούν στη μέση δηλαδή, σε κάθε ρέφερι-βοηθό, αναλογούσαν ελάχιστα παιχνίδια, εμπειρίες πότε να προλάβουν να αποκομίσουν.

Αναμένεται η αξιοκρατία και η αγωνιστική ετοιμότητα να είναι πρωτεύοντα κριτήρια για να μη κόβεται ο διαιτητής. Και δεν είναι μόνο η παραμονή σε πίνακα, είναι και οι αλλαγές παράλληλα.

Όπως μαθαίνουμε τα μέλη της τωρινής ΚΕΔ θα είναι εκείνα που θα ασχοληθούν με την όλη αυτή διαδικασία. Τριτσώνης, Κουκουλάκης θα φροντίσουν με τις διαδικασίες που χρειάζονται, να φτιάξουν τους πίνακες σε αριθμό και ποιότητα ανάλογη των απαιτήσεων των πρωταθλημάτων.

Δεν ευθύνονται εκείνοι για τη τωρινή διαμόρφωση των πινάκων, σωστά; Δεν αναμένεται να κουνηθούν από τις θέσεις τους! Τι; Για εκλογές στην ΕΠΟ; Αρχικά ήδη αποτελεί παρελθόν η σκέψη για ορισμό τους στο τέλος του τρέχων μήνα!

Μπάει, μπάει που θα έλεγε και μια… ψυχή! Το ψάξαμε λίγο, εκτός συγκλονιστικού απροόπτου, οι εκλογές πάνε εκεί προς τέλη του καλοκαιριού.

Με ότι συνεπάγεται αυτό. Α και κάτι σχετικό τώρα. Ψάχνονται για θέσεις ορισμένοι, καλά κάνουν. Αλλά όπως μαθαίνουμε, έχουν γνώση οι φύλακες.

Κάθε τι, θα περνά από κόσκινο. Μέσα στην εβδομάδα, όπως λένε τα ρεπορτάζ, ο υφυπουργός αθλητισμού Γιώργος Βασιλειάδης και ο πρόεδρος της ΕΠΟ ο Γιάννης Δρόσος, θα έχουν συνάντηση με κορυφαία στελέχη της παγκόσμιας Ομοσπονδίας.

Δε προβλέπεται επίσης να αντικατασταθούν τα τωρινά μέλη της ΚΕΔ, ακόμα και μετά τις εκλογές στην ΕΠΟ.

Stoiximan.gr. Άμεση εξυπηρέτηση μέσω email/live chat/τηλεφωνου

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook