Ο Καλφόγλου… δεν ήταν οφσάιντ!

Θα σταθούμε λίγο στο πρόσφατο τελικό κυπέλλου Ελλάδος, έστω και αν έχουν περάσει οι μέρες.

Θα σταθούμε λίγο στο πρόσφατο τελικό κυπέλλου Ελλάδος, έστω και αν έχουν περάσει οι μέρες.

Από τη πρώτη στιγμή που είδαμε το περιβόητο γκολ του ΠΑΟΚ που του χάρισε το κύπελλο Ελλάδος, η σκέψη μας ήταν ξεκάθαρη.

Μπερδεύει το βοηθό το ‘’μπρος-πίσω’’ του παίχτη. Είναι πάρα πολύ δύσκολες τέτοιου είδους φάσεις. Ο βοηθός πρέπει να έχει το ένα μάτι στο παίχτη που γίνεται κάτοχος και το άλλο μάτι του πρέπει να αντιληφθεί σε ποιο χρόνο φεύγει η μπάλα από το συμπαίχτη του που τον τροφοδοτεί. Για αυτό και εμείς ως στήλη, είμαστε σύμφωνοι για χρήση του βίντεο!

Ναι το βίντεο πρέπει να μπει στη ζωή μας. Αλλά με κριτήρια, σε παιχνίδια και σε φάσεις. Το κόστος είναι μεγάλο όπως γίνεται αντιληπτό.

Αλλά τα πράγματα εξελίσσονται, δε γίνεται στο τομέα αυτό να μένει στάσιμη μια κατάσταση. Να σας πούμε και κάτι άλλο; Αν βάζαμε σε ζυγαριά το λάθος του τερματοφύλακα του ΠΑΟΚ και το γκολ που δέχτηκε από τη μια και το λάθος του βοηθού από την άλλη. Ποιο θα λέγατε εσείς ότι είναι το μεγαλύτερο λάθος;

Το σίγουρο είναι πως όλοι μας, το διαιτητικό λάθος θα θυμόμαστε για πάντα! Έτσι είμαστε σα λαός εμείς. Παρατηρήσαμε επίσης κάτι σπάνιο μετά. Για λόγους ευθιξίας ο βοηθός ο κύριος Καλφόγλου, να κάνει πράξη τη σκέψη του που εξέφρασε από τη πρώτη στιγμή. Παραιτήθηκε!

Που και αυτά τα λόγια του, αμφισβητήθηκαν από τους περισσότερους. Έτσι είμαστε σα λαός εμείς!

Stoiximan.gr. Live streaming στα μεγαλύτερα πρωταθλήματα (Primera Division, Bundesliga, Campionato, NBA, Euroleague).

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook