Έρχονται εξελίξεις στον ΣΔΠΗ

Μας προέκυψε η παρακάτω πληροφορία, που σίγουρα έρχεται να ταράξει τα νερά στο διαιτητικό και όχι μόνο χώρο του ποδοσφαίρου μας.

Μας προέκυψε η παρακάτω πληροφορία, που σίγουρα έρχεται να ταράξει τα νερά στο διαιτητικό και όχι μόνο χώρο του ποδοσφαίρου μας.

Ο πρόεδρος του ΣΔΠΗ ο Κώστας Κουναλάκης, είναι πολύ πιθανόν να αποχωρήσει από τη θέση του, αλλά και από το ΔΣ γενικότερα στο τέλος της σεζόν.

Κάτι τέτοιο έχει ξανά ακουστεί κατά το παρελθόν, αλλά όπως όλα δείχνουν τώρα θα είναι πολύ δύσκολο να ανατραπεί η φήμη αυτή.

Επιθυμία του είναι όπως μάθαμε να τελειώσουν τα πρωταθλήματα και στη συνέχεια να προβεί σε οτιδήποτε κίνηση. Ο λόγος είναι οι αυξημένες επαγγελματικές υποχρεώσεις του.

Η θητεία του εκλεγμένου διοικητικού συμβουλίου του, ολοκληρώνεται σε δυο χρόνια, στο 2019. Όμως οι σκέψεις του, έρχονται να αλλάξουν τα δεδομένα.

Βρίσκεται στη προεδρική θέση από το 2005, δώδεκα χρόνια δηλαδή. Η ώρα αυτή, δεν είναι για απολογισμούς της στήλης για το έργο και τη προσφορά του Κουναλάκη και των διοικήσεων του, όλα αυτά τα χρόνια. Θα γίνει άλλη στιγμή.

Απλά παίρνουμε ξανά θέση, ευχόμαστε να μη το πράξη τελικά, τον χρειάζεται ακόμα ο χώρος και ο Σύνδεσμος. Σε περίπτωση που αποχωρήσει, θα ακολουθήσει το σενάριο της διαδοχής κατάστασης  της θέσης αυτής. Εδώ τώρα, κάτι… σενάρια έχουν ακουστεί, έχουμε πληροφορηθεί ως στήλη!

Είναι λεπτό το θέμα, από πολλές πλευρές.  Θα περιμένουμε λοιπόν πλέον το χρόνο… να κυλήσει…

Στο Stoiximan.gr θα βρεις τις πιο ελκυστικές στοιχηματικές προσφορές- Ελληνικό κουπόνι. Stoiximan.gr.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook