Η αποχώρηση του Μάριου και οι ”κραδασμοί” της

Με τρία μέλη προχωράει από την αρχή του μήνα η Επιτροπή Διαιτησίας. Πλην βέβαια του αρχιδιαιτητή, του Πλούταρχου Κουτεντάκη (καλημέρα Γιώργο!).

Με τρία μέλη προχωράει από την αρχή του μήνα η Επιτροπή Διαιτησίας. Πλην βέβαια του αρχιδιαιτητή, του Πλούταρχου Κουτεντάκη (καλημέρα Γιώργο!).

Αφού το καρέ… κράτησε ελάχιστο χρονικό διάστημα! Ο Μάριος ο Κολοβός είναι αυτός που αποχώρησε ως μέλος της Επιτροπής.

Η απόφαση του, όπως μάθαμε, ήταν ειλημμένη αρκετά πριν, απλά πήρε και τυπικό χαρακτήρα στο τέλος Μαρτίου.

Όταν και απέστειλε τη λιτή ανακοίνωση του, γνωστοποιώντας την αποχώρηση του. Γιατί τους λόγους, τους κράτησε για τον εαυτό του.

Λίγο πολύ βέβαια, είναι γνωστοί, αλλά κάνουμε… πως δε τους ξέρουμε!  Θεωρούμε ότι ο ορισμός των διαιτητών του τελικού κυπέλλου, ήταν… το κερασάκι στη τούρτα, για την αποχώρηση του Κολοβού.

Τώρα, θα μείνει ως έχει η Επιτροπή, θα προστεθεί(το πιο πιθανό!) ξανά νέο μέλος, είναι κάτι που θα φανεί… κάποια στιγμή! Να προσθέσουμε εδώ και κάτι ακόμα, όχι πως έχει πολύ σημασία, απλά έτσι για την ιστορία.

Η στήλη πληροφορήθηκε, πως το αρχικό πλάνο, είχε άλλο όνομα ρέφερι που θα σφύριζε το τελικό κυπέλλου. Χωρίς αυτό φυσικά να μειώνει το όλο κομμάτι του ρέφερι που τον σφύριξε εν τέλει.

Πάει λοιπόν ο Μάριος, δε τον έχουμε ονομάσει τυχαία… ως Τσε Γκεβάρα! Με ανακοίνωση του  στις 31 Μαρτίου, αν περίμενε ακόμα μια ημέρα… θα το έκανε να μοιάζει… ως πρωταπριλιάτικο ψέμα!!!

Στο Stoiximan.gr θα βρεις τις πιο ελκυστικές στοιχηματικές προσφορές- Ελληνικό κουπόνι. Stoiximan.gr.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook