Δύσκολη η φάση, σωστή η απόφαση στο οφσάιντ

Θα σταθούμε και από τη μεριά μας στη διαιτησία του τελικού κυπέλλου.

Θα σταθούμε και από τη μεριά μας στη διαιτησία του τελικού κυπέλλου.

Και θα υπάρχουν πάντα διαφωνίες και λάθη θα έχει πάντα κάθε αγώνας. Η αλήθεια είναι πως προέκυψαν κάμποσα δύσκολα των διαιτητών, σωστά;  Οι δυο αποβολές για πειθαρχικά παραπτώματα, όπως μας τόνισαν και άνθρωποι της διαιτησίας, κρίνονται σωστές.

Η 2η  κίτρινη στο παίχτη του Ζαρού τον Μπεζάνι, κατά γενική ομολογία, είναι υπερβολική. Όμως, ένα λεπτό πριν, ο ίδιος παίχτης του Ζαρού, ο Μπεζάνι, για… επικίνδυνο μαρκάρισμα, στη μεσαία γραμμή, θα μπορούσε να είχε αποβληθεί με απευθείας κόκκινη κάρτα, αντί της κίτρινης. Δε θα μίλαγε κανένας νομίζουμε. Αντίθετα, εκεί στη πλάγια γραμμή, ναι, επέφερε παράπονα, δικαιολογημένα από τους Μεσσαρίτες. Πάμε τώρα στο ακυρωθέν τέρμα του Ζαρού.

Πολλά μπράβο στο β’ βοηθό, το Μερκουλίδη. Ήταν δύσκολη και περίπλοκη η φάση. Υπέδειξε όμως το σωστό, σηκώνοντας το σημαιάκι του.  Και ας προσμετρήσουμε εδώ και το τάιμινγκ έτσι; Λίγο πριν τη λήξη της… παράτασης και το σκορ στο 1-0. 

Με την αδρεναλίνη, τη ζαλάδα, τη κούραση… στο κόκκινο όλα. Μη στεκόμαστε όμως άλλο στη διαιτησία, πέρασε και αυτό το ματς-γιορτή και του χρόνου να είμαστε καλά όλοι, να ξανά δούμε τον επόμενο τελικό κυπέλλου.

Στο Stoiximan.gr θα βρεις τις πιο ελκυστικές στοιχηματικές προσφορές- Ελληνικό κουπόνι. Stoiximan.gr.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook