Καινοτομίες για ακόμα καλύτερα αποτελέσματα

Ασφυκτικά γεμάτη ήταν λέει η αίθουσα του ΣΔΠΗ το απόγευμα της Δευτέρας που πέρασε.

Αυτά είναι. Ευχάριστη είδηση αυτή, οι ρέφερι μας πρέπει να είναι κοντά σε κάτι τέτοια. Όλοι μαζί. Ναι, όπως σε κάθε οικογένεια, δε γίνεται, θα υπάρχουν θεματάκια, αλλά ξεπερνιούνται όταν υπάρχει το ανάλογο περιβάλλον. Λοιπόν, μαθαίνουμε ότι η νέα Επιτροπή Διαιτησίας, είναι αποφασισμένη να περπατήσει ακόμα ποιο δραστικά. Ενδέχεται τα τέσσερα πλέον μέλη της όπως είναι, να χωρίσουν σε τομείς τα πρωταθλήματα.

Και ο καθένας να έχει υπό τον έλεγχο και τσεκάρισμα του, ορισμούς, διαιτησίες, παράπονα, λάθη και τα σχετικά. Και από κοινού να προχωρούν σε ότι χρειάζεται με σκοπό τη βελτίωση των διαιτητών και τη λύση των όποιων προβλημάτων γενικότερα.  Θα έρθουν αρκετές… καινοτομίες από την Επιτροπή, στόχος, να δουλεύουν όλα όπως πρέπει.

Η παρουσία του κάθε διαιτητή στις συγκεντρώσεις, θα έχει άμεση σχέση με τους ορισμούς του. Ένα άλλο θεματάκι που χρειάζεται βελτίωση, είναι λέει πως πρέπει οι ρέφερι να δηλώσουν όσο γίνεται γρηγορότερα το τυχών ‘’κόλλημα’’ τους σε ορισμό τους.

Οι ορισμοί γίνονται γνωστοί στους διαιτητές, από το βραδάκι της Πέμπτης. Δε γίνεται το Σάββατο, αλλά περισσότερο τη Κυριακή, να στείλει κάποιος μήνυμα και να λέει ότι για κάποιον λόγο, δε μπορεί να πάει στο ματς. Εκτός φυσικά αν προκύψει πρόβλημα απρόβλεπτο, έτσι;

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook