Σφυρίγματα… αισιοδοξίας και τα δύσκολα τεστ της Αθήνας

Eίχαμε πρόσφατα στην Αθήνα τα αγωνιστικά και γραπτά τεστ της κατηγορίας Σούπερ Λιγκ για τους διαιτητές.

Eίχαμε πρόσφατα στην Αθήνα τα αγωνιστικά και γραπτά τεστ της κατηγορίας Σούπερ Λιγκ για τους διαιτητές.

Ξέρουμε πως ως Ηράκλειο, πήγαμε για μια ακόμα φορά καλά. Πέρασαν με επιτυχία όλοι οι διαιτητές μας που συμμετείχαν. Και γράφουμε συμμετείχαν, γιατί μόνο ένας είχε δηλώσει τη μη συμμετοχή του.

Ο Γιάννης Μορτζάκης, έβαλε κόλλημα, λόγο τραυματισμού, οπότε θα είναι στο γκρουπ που θα τρέξει σε νέα ημερομηνία, πιθανότατα μέσα στον επόμενο μήνα.

Τα τεστ είναι πάρα πολύ δύσκολα και ρίσκο δεν είναι εύκολο να παίρνουν οι ρέφερι για τη συμμετοχή τους.

Θα σταθούμε λοιπόν γενικά γύρο από το θέμα των τεστ και της συγκεκριμένης συγκέντρωσης του διαιτητικού κόσμου στην Αθήνα.

Καταρχάς, πάμε καλά, εν αντιθέσει με το τι επικρατούσε τα προηγούμενα χρόνια, όλοι αντιλαμβανόμαστε κάτι το διαφορετικό.

Συζητήθηκε αρκετά στα πηγαδάκια το πόσο ποιο απελευθερωμένα πλέον οι παρατηρητές διαιτησίας κάνουν τη δουλειά τους.

Το πόσο πλέον οι διαιτητές υποδεικνύουν αυτά που βλέπουν στα ματς. Η ΚΕΔ αρχίζει να ορίζει τους διαιτητές που θέλει αυτή.

Όχι, δεν ζούμε πλέον μια εποχή… αγγέλων, αλλά να, και μόνο ότι οι ‘’μεγάλοι’’ δε φωνάζουν τόσο, μόνο του αυτό δείχνει αρκετά πράγματα, σωστά;

Είπαμε και το ξανά λέμε, εάν κάποια στιγμή επιθυμούν να φτιάξουν το ποδόσφαιρο είναι εύκολο, φτάνει να το θελήσουν. Και μετά ήρθαν οι μέλισσες! 

Σχολιάστηκαν επίσης τα λόγια του Κύρου Βασάρα. Κατά την ομιλία του μεταξύ των άλλων τόνισε απευθυνόμενος στους διαιτητές τα εξής. ‘’Παλέψτε, μη βλέπω σκυμμένα κεφάλια, η διαιτησία είναι μια μάχη’’. Δε ξέρω τι γνώμη έχει ο καθένας σας για τον Βασάρα. Αλλά η παρουσία και η δουλειά του, μπορεί και δίνει αρκετά. Δεν είναι τυχαία η διαδρομή του σε ΟΥΕΦΑ και στα άλλα κράτη που έχει αναλάβει τα ηνία της διαιτησίας. Όλοι μαζί μπορούμε… και στο περιβάλλον, σόρυ στη διαιτησία θέλαμε να γράψουμε!

Φέτος έπεσε πολύ… μαχαίρι στα αγωνιστικά τεστ!  Και να ναι τυχαίο πως το πολύ… αίμα χύθηκε στους βοηθούς; Φυσικά και όχι! Εντοπίζεται μεγάλο το πρόβλημα στους πλάγιους, σωστά;  Καλημέρα κύριε… Δαμιανέ  με την ευκαιρία!

Και μιας είπαμε τη πρώτη ‘’καλημέρα’’ , να καλημερίσουμε επίσης τη κυρία Ντέπυ μας! Μια καλημέρα είναι αυτή… πες την και ας πέσει κάτω!!! Αλήθεια τι θα γίνει με τις εκλογές της ΕΠΟ; Είναι ερώτημα που απασχολεί τόσο εμάς ως στήλη, αλλά η αλήθεια είναι ότι συχνά δεχόμαστε το ερώτημα αυτό από φίλαθλο κόσμο.  Ξέρουμε κάτι εδώ ως Ηράκλειο εμείς;;

Φυσικά και ξέρουμε!!! Τα σενάρια είναι πολλά, ή μάλλον όχι πολλά. Δυο με τρία το πολύ είναι. Λίγο υπομονή ακόμα.

Stoiximan.gr. Live streaming στα μεγαλύτερα πρωταθλήματα (Primera Division, Bundesliga, Campionato, NBA, Euroleague).

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook