Τρεις νέες θέσεις στη Γ και δυο στη Δ κατηγορία!

Αυτό που αναμένονταν με ιδιαίτερη χαρά, ήρθε στο Ηράκλειο για το χώρο της διαιτησίας! Οι αξιολογήσεις της ΚΕΔ για τους πίνακες Γ και Δ κατηγορίας, έφεραν πολλά… δώρα φέτος.

Αφού στη Γ εθνική έχουμε πλέον τρία νέα πρόσωπα ως διαιτητές! Αλλά και στη Δ κατηγορία, έχουμε δυο νέες θέσεις! Πριν σας αναφέρω τα ονόματα, θα σας καταγράψω το ευχαριστήριο της Διεύθυνσης, Ανάπτυξης και Εκπαίδευσης της ΕΠΣΗ. Όπου, η ανακοίνωση αναφέρει. ‘’Μετά την ολοκλήρωση των αξιολογήσεων της ΚΕΔ ΕΠΟ, συγχαίρουμε όλους τους αξιολογημένους διαιτητές της ΕΠΣΗ και τους ευχόμαστε καλά παιχνίδια με υγεία. Επίσης, συγχαίρουμε και ευχαριστούμε το πρόεδρο της ΕΠΣΗ το Νίκο Τζώρτζογλου, καθώς και τα μέλη του Δ.Σ. για τις νέες θέσεις που πήρε η Ένωση στο χώρο της διαιτησίας. Ευχαριστούμε τη ΚΕΔ για τις αξιολογήσεις’’.

Και η ανακοίνωση καταλήγει. ” Όλοι οι διαιτητές που πέτυχαν τους στόχους τους, πήραν μέρος στο Σεμινάριο της ΚΕΔ. Στα γραπτά καθώς και στα αγωνιστικά τεστ, περνώντας τα με επιτυχία. Ευχόμαστε του χρόνου να τους μιμηθούν και άλλοι συνάδελφοι τους, έτσι ώστε το πλούσιο υλικό που έχει το Ηράκλειο σε διαιτητές, να έχουμε ακόμα περισσότερες αξιολογήσεις. Καλή ποδοσφαιρική χρονιά προς όλους’’.

Στη Γ εθνική οι τρεις νέοι διαιτητές είναι, Κρασαγάκης Χρήστος, Πατεμτζής Γιώργος και Χαραλαμπάκης Βαγγέλης. Παρέμειναν οι Βισκαδούρος Μάριος και Ζαχαριουδάκης Γιώργος. Στους βοηθούς τώρα, πάντα στη Γ κατηγορία, διατήρησαν τη θέση τους οι Μαυραντωνάκης Αντώνης, Μαυρουδής Δημήτρης και Παπαδάκης Μιχάλης. Στη Δ κατηγορία τα δυο νέα πρόσωπα είναι, Βασσάκης Μανόλης και Σπινάκης Νίκος. Με την ευκαιρία του θέματος, να σας υπενθυμίσουμε τα ονόματα των διαιτητών στις δυο πρώτες επαγγελματικές κατηγορίες. Στη Σούπερ Λιγκ για μια ακόμα σεζόν διατηρείται ρέφερι ο διεθνής Μιχάλης Κουκουλάκης. Εδώ έχουμε τη μεγάλη επιτυχία.

Μετά από χρόνια τη θέση σε βοηθό, του Γιάννη Κουράκη! Στη Φούτμπολ Λιγκ, ως διαιτητές παρέμειναν οι Μουρτζάκης Γιάννης και Φουκάκης Γιώργος. Στην ίδια πάντα κατηγορία, ως βοηθός παρέμεινε ο Νικολακάκης Βασίλης, και ήρθαν οι τέσσερις νέες θέσεις! Γαρεφαλάκης Στάθης, τα αδέρφια Δασκαλάκης Αντώνης και Γιάννης και ο Τρουλινός Κώστας. Να προσθέσουμε για τη Γ εθνική, πως έτσι όπως είναι τα πράγματα με τις Ηρακλειώτικες ομάδες, οι βοηθοί μάλλον πως θα… βαρεθούν να παίζουν παιχνίδια! Εν αντιθέσει με τους διαιτητές που σαφώς θα έχουν δυνατότητα για λιγότερους ορισμούς, δυστυχώς.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook