Πρέπει να αποκτά εμπειρίες

Επειδή έτυχε να παρακολουθήσω το ντέρμπι μεταξύ Ελλάνιου Δαίδαλου και Δειλινών, σχολιάστηκε πολύ ο ορισμός της Μαρίας Σταυρακάκη.

Επειδή έτυχε να παρακολουθήσω το ντέρμπι μεταξύ Ελλάνιου Δαίδαλου και Δειλινών, σχολιάστηκε πολύ ο ορισμός της Μαρίας Σταυρακάκη.

Εννοείτε πως από τη στήλη η Μαρία κρίνεται καλή και άξια διαιτητής. Πολλές ήταν όμως οι αντίθετες γνώμες, γιατί μια γυναίκα σε τόσο κρίσιμο ματς;  Λογικά όλα τα ερωτήματα. Η τοποθέτηση όμως ανθρώπου-επικεφαλής της Ηρακλειώτικης διαιτησίας, βάζει στη θέση τους αρκετές απορίες. Η Σταυρακάκη έχει πρόσφατα αξιολογηθεί, στη Δ’ κατηγορία, και θα ορίζεται από τη ΚΕΔ σε παιχνίδια εθνικών κατηγοριών στα γυναικεία πρωταθλήματα.

Πρέπει λοιπόν σύμφωνα με τους αρμόδιους να αρχίσει να μπαίνει σε δύσκολα παιχνίδια. Να μετρήσει τις δυνάμεις της η Μαρία, αλλά και να τη τσεκάρουν επίσης. Να… ζοριστεί λοιπόν, να ετοιμάζεται έτσι και να αποκτά εμπειρίες από τέτοιου είδους παραστάσεις, και να αντιμετωπίζει καταστάσεις που θα τύχει σε μελλοντικά παιχνίδια παραπάνω κατηγοριών.

Και η ίδια επίσης να δει το βαθμό ετοιμότητας να διαχειριστεί καταστάσεις, που θα είναι πάνω από κανονισμούς!

Βέβαια υπήρχαν και ”φωνές” γιατί να μην είχαν οριστεί δίπλα της ποιο έμπειροι βοηθοί, σε αυτό έχουν τα ”δίκια” τους οι δυο ομάδες, χωρίς όμως η στήλη να κρίνει την Επιτροπή Διαιτησίας.

Αφού ξέρουμε όλοι μας πως το έργο τους είναι δύσκολο, και τα λάθη είναι στο πρόγραμμα.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook