Έπρεπε να κρατήσει την αρχική του απόφαση

Δε πήγαν καλά τα πράγματα, όπως έγινε γνωστό, για τη διαιτησία στο παιχνίδι της Χαραυγής με τη Παλιανή.

Δε πήγαν καλά τα πράγματα, όπως έγινε γνωστό, για τη διαιτησία στο παιχνίδι της Χαραυγής με τη Παλιανή.

Ο Γιάννης Κουράκης φυσικά και είναι ένας καλός ρέφερι, αξιολογημένος ως βοηθός της Φούτμπολ Λιγκ. Οι κακές στιγμές είναι στο πρόγραμμα, και ίσχυσε στο ματς αυτό. Που ούτως ή άλλως είχε τα δικά του… θεματάκια το ματς αυτό!

Έμαθα πως υπήρξε δυσαρέσκεια από πλευράς ανθρώπων της διαιτησίας. Όπως σχολιάστηκε, στο ακυρωθέν γκολ της Παλιανής, ο ρέφερι θα έπρεπε να αναδείξει τη δικιά του γνώμη, και να μη παρασυρθεί από του βοηθού του (Χαιρέτη) που αποδείχτηκε ότι ήταν  λανθασμένη.

Θεωρώ ότι το… σημαιάκι, παρέσυρε το ρέφερι σε λάθος διαχείριση της φάσης και της κατάστασης. Το γκολ αυτό έγινε προς το τέλος του αγώνα, και αρχικά ο ρέφερι έδειξε σέντρα, πριν την αναιρέσει επηρεασμένος από την υπόδειξη του βοηθού του.

Επίσης σχολιάστηκε και για τη κακιά εκτίμηση της στιγμής κατά το περιβόητο… αυτογκόλ των γηπεδούχων, φάση που έφτασαν αρκετοί να αναδείξουν (λάθος) ήρωες μέσα από τη σκοπιμότητα αυτή  παρακαλώ!

Παναγία μου και Ιησού Χρηστέ μου τελικά! Και κάτι ακόμα τελευταίο, κατά το μάθημα της Δευτέρας υπήρξαν έντονοι σχολιασμοί το κατά πόσο έγινε, και εάν έγινε, ο έλεγχος στα δίχτυα στις δυο εστίες πριν τη σέντρα.

Ας κάνουν τους ελέγχους αυτούς όλοι οι διαιτητές για να προλαβαίνουν τις κακοτοπιές. Και ξέρουν εκείνοι καλύτερα, ότι σύμφωνα με το Κανονισμό, ο έλεγχος θα πρέπει να γίνεται πριν την έναρξη κάθε ημιχρόνου.

Και σε παιχνίδια παραπάνω κατηγοριών, με ορισμό 4ου διαιτητή, και εκείνος πρέπει να προβαίνει σε αυτούς τους ελέγχους.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook