Ο Ντάλας έμεινε ικανοποιημένος από το Καλογερόπουλο!

Όπως κάνουν λόγο τα ρεπορτάζ, ο Χιου Ντάλας που βρέθηκε στο γήπεδο, έμεινε λέει ικανοποιημένος από τη διαιτησία Καλογερόπουλου στο ντέρμπι των ‘’αιωνίων’’ τη Κυριακή!

Όπως κάνουν λόγο τα ρεπορτάζ, ο Χιου Ντάλας που βρέθηκε στο γήπεδο, έμεινε λέει ικανοποιημένος από τη διαιτησία Καλογερόπουλου στο ντέρμπι των ‘’αιωνίων’’ τη Κυριακή!

Τώρα να με πιστέψετε; Λίγο δύσκολο, ε; Δε παίρνω θέση, απλά είδα πως υπήρξαν λάθη εις βάρος και των δυο ομάδων.  Όπως ότι στο πέναλτι του Μήτρογλου, πριν την εκτέλεση, είχαν μπει περιοχή παίχτες του Παναθηναϊκού,οπότε, δε θα έπρεπε να δώσει επανάληψη(στο γκολ);

Επίσης για εμένα δεν υπήρξε ανατροπή του επιθετικού του Ολυμπιακού, αλλά νομίζω πως σωστά(αφού σφύριξε) έδωσε μόνο κίτρινη στο φιλοξενούμενο τερματοφύλακα.  Επίσης σκάει κροτίδα  δίπλα στο τερματοφύλακα του ΠΑΟ κατά την εκτέλεση βολέ, και απλά ο ρέφερι… αποθανατίζει τη στιγμή!

Αλλά ναι, είναι γεγονός, ο Πέτριτς  κυκλοφορεί με… τρία χέρια! Και να προσθέσω ακόμα κάτι, για οποιοδήποτε ματς, με τόση προσωρινή διακοπή μετά το γκολ, για τις αλλαγές, και κάποιες μικροδιακοπές ακόμα, κρίνω πως ο έξτρα χρόνος  στην επανάληψη ήταν λίγος.

Τέλος πάντων, κρίνεται σωστή η διαιτησία από το Σκοτσέζο, οπότε δε θα υπάρξει τίποτα επίπτωση προς τον… Αστυνομικό στο επάγγελμα διαιτητή. Και έτσι  η πρόταση για διεθνής από την ΕΠΟ δε κλονίζεται.

Βοηθοί και 4ος επίσης κρίνονται ότι είχαν θετική παρουσία.  Τι να κάνουν όμως και οι διαιτητές γενικότερα; Μόνο σε κατάλληλες συνθήκες δεν αγωνίζονται, αλλά είναι ‘’εγκλωβισμένοι’’ της προκατάληψης και του παρασκηνίου.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook