Ένα μικρό… φλάς στο Μάριο Κολοβό!

Νέα σεζόν μπροστά μας και πλέον στους ορισμούς των διαιτητών θα έχει ‘’φωνή’’ και άποψη ένας άνθρωπος με πολύχρονη παρουσία και προσφορά στο χώρο της διαιτησίας!

Νέα σεζόν μπροστά μας και πλέον στους ορισμούς των διαιτητών θα έχει ‘’φωνή’’ και άποψη ένας άνθρωπος με πολύχρονη παρουσία και προσφορά στο χώρο της διαιτησίας!

Ο Μάριος κολοβός, αφού είχε εξαντλήσει το διαχρονικό δικαίωμα να ‘’σφυρίζει’’ είχε αποχωρήσει από τη δράση και τα κοινά του χώρου. Οι άνθρωποι της Ένωσης τον είχαν επιλέξει, τον είχαν ‘’φωτογραφίσει’’ και από τη πλευρά του φυσικά αποδέχτηκε την τιμητική τους πρόταση!

Έτσι από τη θέση του αναπληρωματικού μέλους στην Επιτροπή θα βοηθάει όσο μπορεί και όπου χρειάζεται στους ορισμούς των διαιτητών. Επίσης επειδή αγαπάει το χώρο και τους διαιτητές ο Μάριος, είμαι σίγουρος πως η παρουσία του στα γήπεδα θα είναι συνεχής για να παρακολουθεί αλλά και να βοηθάει τους διαιτητές!  Άλλωστε συχνά πήγαινε σε γήπεδα έτσι κι αλλιώς ο Μάριος.

Να αναφέρω και λίγα στοιχεία από τη 18χρονη παρουσία του ως διαιτητής στα Ηρακλειώτικα γήπεδα. Ο Μάριος έβγαλε τη Σχολή διαιτησίας το 1992, και σχετικά ήταν ήδη μεγάλος ηλικιακά, αφού έχει γεννηθεί το 1961 στο Ηράκλειο. Οπότε χρονικά περιθώρια για αξιολογήσεις δεν υπήρχαν.

Όμως αυτό δε τον εμπόδισε να εξελιχθεί ένας πάρα πολύ καλός διαιτητής. Θεωρούνταν, και ήταν πολύ καλός διαιτητής. Εγώ τον είχα χαρακτηρίσει ως τον… ασυμβίβαστο ρέφερι!

Αν τον ενοχλούσε κάτι  το έδειχνε. Τη καριέρα του την ολοκλήρωσε στο τελικό κυπέλλου το 2010. Στο γήπεδο του ΟΦΗ όπου φιναλίστ ήταν οι ομάδες Γιούχτας και Ρούβας. Όπως έμαθα ο Μάριος είχε δώσει το παρών και σε άλλους τελικούς κυπέλλου.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook