O Nτάλας λέει ‘’όχι’’ στο facebook!

Η παρουσία του Χιου Ντάλας πλέον στο χώρο της διαιτησίας, ήταν φυσιολογικό να έφερνε καινοτομίες μεταξύ των άλλων.

Έτσι όπως έχει διαρρεύσει είναι πως ζήτησε από τους διαιτητές τώρα στο σεμινάριο, να μη δημιουργήσουν προφίλ στο facebook ή αν το έχουν να το διαγράψουν! Η αιτιολογία είναι πως με αυτό τον τρόπο οι ρέφερι έχουν ‘’φίλους’’ παράγοντες, παίχτες, προπονητές, αλλά και δημοσιογράφους.

Κάτι που κρίνεται πως δεν είναι σωστό για ευνόητους λόγους. Και θυμήθηκα τώρα εγώ για εδώ στο Ηράκλειο. Ο Φουκάκης π.χ. δεν έχει facebook ούτε ο Κουκουλάκης. Δηλαδή αυτό κάτι δείχνει εδώ και χρόνια, πως ακολουθούν… Ευρωπαϊκή φιλοσοφία πάνω στο συγκεκριμένο θέμα! Συμφωνώ δηλαδή με τον Ντάλλας, χωρίς όμως να κρίνω εκείνους που έχουν, έτσι;

Και εμένα με έχουν φίλο αρκετοί διαιτητές, έτσι για να μη πει κάποιος ότι δε λέω τα πράγματα με το όνομα τους. Είναι τρόπος επικοινωνίας πλέον στη σύγχρονη ζωή μας, αλλά, υπάρχει και το αλλά!… Επίσης υπάρχουν και οι ‘’κλειστές’’ ομάδες των διαιτητών στο facebook όπως δηλαδή έχουν και οι δικοί μας διαιτητές, και επικοινωνούν μεταξύ τους, αλλά και ενημερώνονται επίσης από τα μέλη της Επιτροπής Διαιτησίας σε πολλά θέματα.

Εκεί δε ξέρω τώρα τι θα γίνει. Με την ευκαιρία να γράψω κάτι, πάντα καλοπροαίρετα βέβαια. Έχω δεχτεί παράπονα διαιτητών ότι δεν ενημερώνονται γιατί ή δεν έχουν, ή δεν μπαίνουν συχνά στο facebook!

 

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook