Eπέστρεψε στην Κρήτη

Νάουσα… τέλος για τον Πλατανιά.

Νάουσα… τέλος για τον Πλατανιά ο οποίος την Παρασκευή αναχώρησε από τα “Τρία Πέντε Πηγάδια” μετά από δύο εβδομάδες παραμονής όπου πραγματοποίησε το βασικό στάδιο της προετοιμασίας του.

Ο Πλατανιάς επιστρέφει έτσι στη βάση του και σε πρώτη φάση στο Ηράκλειο, αφού η επιστροφή έγινε μέσω του λιμανιού του Ηρακλείου ενώ σήμερα, Σάββατο η αποστολή τηςΧανιώτικης ομάδας θα παραμείνει εκεί το βράδυ, με το να ακολουθεί την Κυριακή το φιλικό ματς κόντρα στον ΟΦΗ.

Από εκεί και πέρα, ο Πάουλο Κάμπος θα νιώθει σίγουρα ικανοποίηση αφού όλα πήγαν καλά στην προετοιμασία.

Ουσιαστικά, σοβαρά προβλήματα τραυματισμών δεν υπάρχουν κι αυτό είναι το πιο σημαντικό, αν και αυτή τη στιγμή βρίσκεται μεν εκτός ο Mιλιβόγιε Λάζιτς, αλλά δεν είναι τόσο σοβαρό το πρόβλημά του.

Από εκεί και πέρα, ο Πλατανιάς είναι γνωστό ότι έδωσε στη Β. Ελλάδα δύο φιλικά, απέναντι σε Γιαννιτσά (νίκη 3-0) και Δόξα Δράμας (ήττα 2-0), με τις εμφανίσεις του να αφήνουν υποσχέσεις για τη σεζόν που ξεκινά στα τέλη του μήνα. Υπενθυμίζεται ότι πρώτο φιλικό στα Χανιά μετά την επιστροφή θα είναι την προσεχή Τετάρτη 12 του μήνα απέναντι στην Παλαιόχωρα, το οποίο θα πραγματοποιηθεί στο Μάλεμε.

Πηγή: athlitiko.gr

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook