Κυκλοφόρησαν τα εισιτήρια διαρκείας του Πλατανιά

Με τη φράση, «επιτρέπεται να πέσεις, επιβάλλεται να σηκωθείς», η ΠΑΕ Πλατανιάς δίνει το στίγμα για τη νέα φάση στην οποία εισέρχεται πλέον μετά τα έξι έτη παρουσίας στη Σούπερ Λιγκ.

Τα παραπάνω λόγια σημειώνονται με την ευκαιρία της κυκλοφορίας των νέων εισιτηρίων διαρκείας, τα οποία καθορίστηκαν εν όψει της σεζόν που ξεκινά σε λίγο καιρό σε τιμές… Φούτμπολ Λιγκ! Συγκεκριμένα, για τις θύρες 1 και 2, οι τιμές ορίστηκαν στα 100 ευρώ ενώ όσον αφορά τα VIP, η τιμή τους είναι στα 300 ευρώ.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση του Πλατανιά, τα νέα εισιτήρια διαρκείας θα τεθούν σε κυκλοφορία αρχής γενομένης από την Δευτέρα 10 Σεπτεμβρίου. Η, δε, πώλησή τους θα γίνεται από τα γραφεία της ΠΑΕ στον Πλατανιά, ενώ από τα Χανιά ο φίλαθλος κόσμος θα μπορεί να τα προμηθεύεται από το κατάστημα αθλητικών ειδών “Σταύρος ΣΠΟΡ” στην οδό Ανδρέα Παπανδρέου 57.

Αναλυτικά η ανακοίνωση έχει ως εξής:

Η ΠΑΕ Πλατανιάς Χανίων ανακοινώνει ότι από τη Δευτέρα 10 Σεπτεμβρίου 2018, ξεκινά η διάθεση των καρτών διαρκείας για την αγωνιστική σεζόν 2018-19.

Οι τιμές των νέων καρτών διαμορφώνονται ως εξής:

Θύρα VIP: 300€

Θύρες 1 & 2: 100€

Η διάθεση των καρτών διαρκείας θα γίνεται:

Στον Πλατανιά: από τα γραφεία της ΠΑΕ (Γεωργίου Μαραμπουτάκη 99), καθημερινά από τις 11π.μ., έως τις 3μ.μ.

Στα Χανιά: από το κατάστημα “Σταύρος Σπορ” (Παπανδρέου 57), ώρες καταστημάτων, εκτός Παρασκευής.

Τηλέφωνο επικοινωνίας: 6949205450

Στη νέα αρχή που κάνει η ομάδα μας, σας χρειαζόμαστε όλους δίπλα μας, ώστε με την παρουσία σας και το χειροκρότημά σας να δώσετε ώθηση στην προσπάθεια αυτή.

Επιτρέπεται να πέσεις, επιβάλλεται να σηκωθείς!.

athlitiko.gr

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook