Στασιμότητα στον Πλατανιά

Η εβδομάδα φεύγει χωρίς να έχει γνωστοποιήσει σε τι παίκτες θα στηριχθεί τη νέα σεζόν.

Σιγή ιχθύος αναφορικά με όλα τα θέματα της νέας αγωνιστικής χρονιάς εξακολουθεί να υπάρχει στον Πλατανιά.

Το αν αυτό το γεγονός είναι ανησυχητικό ή απλά η ομάδα βρίσκεται σε μια τελική αναμονή για τις αποφάσεις που είναι να πάρει για τον προγραμματισμό της, θα φανεί σύντομα.

Το σίγουρο είναι ότι η εβδομάδα αυτή, φεύγει χωρίς -μέχρι στιγμής τουλάχιστον- ο Πλατανιάς να έχει γνωστοποιήσει σε τι παίκτες θα στηριχθεί τη νέα σεζόν, ενώ αδιευκρίνιστο παραμένει το γεγονός πότε θα ξεκινήσει προετοιμασία. Σε ό,τι αφορά αυτό το θέμα είχε διαφανεί ότι η “πρώτη” θα γινόταν προς τα τέλη του περασμένου μήνα ή την 1η Αυγούστου, αλλά κάτι τέτοιο δεν επιβεβαιώθηκε στην πράξη.

Να σημειωθεί επίσης ότι τα παιδιά που τουλάχιστον είναι παίκτες στην Κ20 και την Κ17 βρίσκονται σε αναμονή και αυτά με τη σειρά τους για το πότε θα ξεκινήσει η νέα χρονιά, έχοντας λάβει την ενημέρωση από την ΠΑΕ ότι θα ειδοποιηθούν με την πρώτη ευκαιρία. 

Από εκεί και πέρα, τα γεγονότα αυτά καθαυτά θα είναι εκείνα που θα διαφωτίσουν ουσιαστικά την κατάσταση για τον Πλατανιά της νέας σεζόν, που σε κάθε περίπτωση θα πάρει μέρος στη Φούτμπολ Λιγκ.

Πηγή: athlitiko.gr

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook