Θέμα χρόνου η ανακοίνωση για τον νέο προπονητή του Πλατανιά

Βάσει των τελευταίων δηλώσεων από τον Αμανατίδη, αυτός δεν αποκλείεται να είναι ο Πάουλο Κάμπος.

Θέμα χρόνου φαίνεται πως είναι η ανακοίνωση για την πρόσληψη του νέου προπονητή στον Πλατανιά. Βάσει μάλιστα των τελευταίων δηλώσεων από τον Βασίλη Αμανατίδη, αυτός δεν αποκλείεται να είναι ο Βραζιλιάνος, Πάουλο Κάμπος.

Πώς προκύπτει αυτό το όνομα για τους “ερυθρολεύκους”;

Οχι συγκεκριμένα από κάποια νέα πληροφόρηση, αλλά από αυτά που είπε στο ραδιόφωνο της ΕΡΑ Χανίων ο νέος τεχνικός διευθυντής της ΠΑΕ.

«Θα έρθει στην ομάδα ένας προπονητής που θα είναι προσωπικότητα και γνωρίζει το ποδόσφαιρο, όχι μόνο στην Ελλάδα αλλά και στο εξωτερικό πολύ καλά, έχοντας σημαντικές εμπειρίες», είπε χαρακτηριστικά ο 62χρονος παράγοντας του Πλατανιά, οπότε θα μπορούσε αυτός ο προπονητής να είναι ο Πάουλο Κάμπος, που«ξέρει το εξωτερικό πολύ καλά», ως ξένος άλλωστε, ενώ έχει εμπειρία από την Ελλάδα, αφού έχει δουλέψει σε Αστέρα Τρίπολης, Ατρόμητο, Αρη και Πανσερραϊκό.

«Υπάρχει επαφή με κάποιους προπονητές, είναι 4-5 αυτοί που μιλάμε, αλλά υπάρχει κάποια προτεραιότητα», είχε τονίσει ακόμα σε αυτές τις δηλώσεις που είχε παραχωρήσει πριν από μερικές ημέρες ο Βασ. Αμανατίδης, επομένως απομένει το ζήτημα πια να ξεκαθαρίσει, κάτι που απ’ ό,τι φαίνεται αυτό θα συμβεί πολύ σύντομα.

Πηγή: athlitiko.gr

 

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook