Καμία εξέλιξη στον Πλατανιά

Παραμένει η αβεβαιότητα για το μέλλον της ΠΑΕ μέχρι να ξεκαθαρίσει η κατάσταση σχετικά με την αναδιάρθρωση.

Καμία εξέλιξη αναφορικά με το πώς θα προχωρήσουν οι εξελίξεις συνεχίζεται να καταγράφεται στον Πλατανιά.

Στις τάξεις της Χανιώτικης ομάδας παραμένει έτσι η αβεβαιότητα για το μέλλον της ΠΑΕ, από την άλλη, αυτό που τονίζεται είναι ότι μένει να ξεκαθαρίσει η κατάσταση σχετικά με την αναδιάρθρωση.

«Ας αποφασιστεί πρώτα τι θα γίνει με την αναδιάρθρωση, αν και πώς θα προχωρήσει και από εκεί και πέρα θα είμαστε σε θέση ν’ αποφασίσουμε το τι θα κάνουμε», σημειώνεται χαρακτηριστικά στις τάξεις του Πλατανιά, επομένως, είναι σαφές, ότι οι εξελίξεις θα είναι άρρηκτα συνδεδεμένες αναλόγως με το πώς θα ολοκληρωθεί το θέμα της αναδιάρθρωσης.

Από εκεί και πέρα, θα πρέπει να σημειωθεί βέβαια ότι σιγά σιγά χάνονται όλοι οι ποδοσφαιριστές που είχε η ομάδα στη διάθεσή της, όπως για παράδειγμα ο Βάντερσον, που υπό άλλες συνθήκες είναι γνωστό ότι αν δεν υποβιβαζόταν ο Πλατανιάς, θα ήθελε να παραμείνει στα Χανιά.

Τέλος πάντων, το θέμα των παικτών δεν έχει τόσο σημασία και δεν είναι το μείζον, από την άλλη έχει και αυτό το ενδιαφέρον του, με τον Πλατανιά, αν τελικά αποφασιστεί να παίξει στη Σούπερ Λιγκ να καλείται να φτιάξει μία ολοκαίνουργια ομάδα από την αρχή…

Πηγή: athlitiko.gr

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook