Θολά τα πράγματα στον Πλατανιά αλλά υπάρχει σενάριο παραμονής!

Το ενδιαφέρον στρέφεται στο τι θα αποφασιστεί οριστικά για το θέμα των αναδιαρθρώσεων.

Τη στιγμή που τα πράγματα στον Πλατανιά παραμένουν θολά, αφού παραμένει άγνωστο το πώς θα πορευτεί στη συνέχεια, το σενάριο με τις 20 ομάδες στη Σούπερ Λιγκ τη νέα περίοδο δημιουργεί εύλογα πολλά και σημαντικά ερωτηματικά για την Χανιώτικη ομάδα.

Όπως φαίνεται, το διάστημα που ακολουθεί από εδώ και στο εξής είναι πολύ σημαντικό, αφού βάσει των όσων τουλάχιστον λέγονται, θα γίνουν γνωστά περισσότερα για ό,τι αφορά το πώς θα διεξαχθούν τα πρωταθλήματα τη νέα χρονιά.

Το πιο… απίστευτο θα είναι βέβαια στον Πλατανιά να κληθούν ξαφνικά να ετοιμάσουν ομάδα για να “κατέβει” στη Σούπερ Λιγκ, αφού αν ευσταθεί το σενάριο με τις 20 ομάδες τη νέα σεζόν, τότε μαζί με την Κέρκυρα, ο Πλατανιάς παραμένει στην κατηγορία!

Αυτό είναι κάτι που αυτή τη στιγμή δείχνει μεν κάπως όχι κοντά στην πραγματικότητα, από την άλλη, ποιος μπορεί να ξέρει τι μπορεί να γίνει από εδώ και πέρα και αν τυχόν μέσα στις πρώτες μέρες του Ιούνη κληθούν στον Πλατανιά να “χτίσουν” μια ομάδα που θα πάρει το χρίσμα να παίξει στη Σούπερ Λιγκ.

Αυτή τη στιγμή δεν φαίνεται να υπάρχει κάποια κινητικότητα και σε κάθε περίπτωση, το ενδιαφέρον στρέφεται στο τι θα αποφασιστεί οριστικά για το θέμα των αναδιαρθρώσεων.

Πηγή: athlitiko.gr

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook