Ξεμένει από παίκτες ο Πλατανιάς

Στα συμβόλαια που λήγουν στον Πλατανιά αλλά ακόμα και σε όσα… δε λήγουν στρέφεται το ενδιαφέρον μετά την ολοκλήρωση της αγωνιστικής περιόδου.

Συνολικά, αυτή τη στιγμή και υπολογίζοντας τους νεαρούς Ουές, Σαάντο, Σινγκ, Κασωτάκη και Ζίκο, όλοι οι παίκτες που έχουν απομείνει στον Πλατανιά ανέρχονται στους 19. Ωστόσο, οι Κλιάιτς και Μαλσά έχοντας παραχωρηθεί δανεικοί από την Παρτιζάν και την Φορτούνα Σιτάρντ αντίστοιχα, ουσιαστικά έχουν ολοκληρώσει την θητεία τους στη χανιώτικη ομάδα.

Από εκεί και πέρα, συμβόλαια 6μηνης διάρκειας υπέγραψαν το χειμώνα όταν κι αποκτήθηκαν από τον Πλατανιά οι Νίλι, Ντουαλά, Ουντόζι και Κασάλιτσα, επομένως τα συμβόλαια αυτά λήγουν επίσης. Μαζί με τους Βάντερσον, Καρυπίδη, Στανισάβλιεβιτς, Κασωτάκη και Ζίκο, που επίσης λήγουν αυτό το καλοκαίρι, αυτό συνεπάγεται ότι σχεδόν όλοι οι παίκτες που ολοκλήρωσαν τη χρονιά με τον Πλατανιά, μένουν ελεύθεροι.

Ποιοι είναι όμως αυτοί που έχουν ακόμη συμβόλαιο και δεν λήγουν αυτό το καλοκαίρι; Είναι μόλις 8 παίκτες. Πρόκειται για τους Κασάλιτσα, Ντικαμονά, Πατράλη, Αγγελόπουλο, Κοκκαλά, αλλά και τους Ουές, Σαάντο και Σινγκ. Ειδικότερα, ο Κασάλιτσα έχει συμβόλαιο μέχρι το επόμενο καλοκαίρι και γίνεται ειδική αναφορά σε αυτόν επειδή ίσως πρόκειται για την πιο πολύτιμη μονάδα της ομάδας αυτή τη στιγμή.

Σε κάθε περίπτωση και με βάση τα παραπάνω, ο Πλατανιάς θα χρειαστεί ό,τι κι αν αποφασιστεί να ακολουθήσει τη νέα χρονιά, να δημιουργήσει επί της ουσίας ένα ολοκαίνουργιο ρόστερ για να αγωνιστεί όπως όλα δείχνουν στη Φούτμπολ Λιγκ. Ούτως ή άλλως θα χρειαζόντουσαν οι πολλές μεταγραφές, αλλά επί της ουσίας, ίσως χρειαστεί ο Πλατανιάς να προχωρήσει ακόμα και σε… 20 προσθήκες.

athlitiko.gr

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook