O Πλατανιάς περνά σε ένα νέο… στάδιο

Η Xανιώτικη ομάδα μένει να διευκρινιστεί στην πορεία του χρόνου τι προτίθεται να πράξει και πώς θα διαχειριστεί την επόμενη μέρα.

Σε μια πραγματικά νέα διαδικασία περνά πλέον ο Πλατανιάς μετά την ολοκλήρωση των υποχρεώσεων του στη Σούπερ Λιγκ.

Η Xανιώτικη ομάδα μένει να διευκρινιστεί στην πορεία του χρόνου τι προτίθεται να πράξει και πώς θα διαχειριστεί την επόμενη μέρα.

Σίγουρα, από εδώ και στο εξής, ο Πλατανιάς περνά σε ένα νέο στάδιο. Άλλωστε μετά από έξι συναπτά χρόνια όπου αγωνίστηκε στο πρώτο τη τάξει πρωτάθλημα της χώρας, τώρα καλείται να οργανωθεί για μια χρονιά που κατά πάσα πιθανότητα θα τον βρει στη Φούτμπολ Λιγκ.

Αυτό σημειώνεται με βάση ότι στην Ελλάδα συμβαίνουν τα… πάντα και εν προκειμένω θα πρέπει να ξεκαθαρίσει αν τυχόν θα μπορούσε να έχει βάση η καταγγελία από την πλευρά του Ηρακλή σε βάρος του Αστέρα Τρίπολης και του Λεβαδειακού, όπου επί της ουσίας έχει ζητηθεί ο υποβιβασμός τους λόγω της καταδίκης των Μποροβήλου και Κομπότη για την εμπλοκή τους στο σκάνδαλο με τα στημένα παιχνίδια (Koriopolis). Aπό εκεί και πέρα, είναι και το θέμα της αναδιάρθρωσης.

Δεν έχει ξεκαθαρίσει αν και πότε θα πάρει σάρκα και οστά αυτό το σενάριο, άρα ο Πλατανιάς βρίσκεται στο… περίμενε.

Παρ’ όλα αυτά, αυτή τη στιγμή ο Πλατανιάς γνωρίζει ότι τη νέα χρονιά θ’ αγωνίζεται στη Φούτμπολ Λιγκ και σημειώνουμε ξανά, αναμένονται πλέον οι εξελίξεις από την πλευρά της διοίκησης και ειδικότερα να διευκρινιστούν οι προθέσεις του προέδρου, Μαν. Μαθιουλάκη που αυτή την περίοδο είναι πολύ πιεσμένος, καθώς μέσα στις επόμενες ημέρες ανοίγει το νέο του ξενοδοχείο στην περιοχή του Σκουτελώνα.

Πηγή: athlitiko.gr

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook