Προς εκτόνωση οδεύει το θέμα της αποχής στον Πλατανιά

Οι ποδοσφαιριστές γυμνάστηκαν κανονικά για πρώτη φορά αυτή την εβδομάδα την Πέμπτη και αναμένεται να αγωνιστούν κανονικά στο προσεχές παιχνίδι με τον Ατρόμητο στο Περιστέρι.

Συγκεκριμένα, η διοίκηση εξόφλησε ένα μήνα στους λογαριασμούς των παικτών, οι οποίοι με τη σειρά τους δέχτηκαν να κάνουν προπόνηση, η οποία πάντως δεν έγινε σε τόσο έντονους ρυθμούς, κάτι που αναμένεται να συμβεί τουλάχιστον την Παρασκευή.

Από εκεί και πέρα, η πληροφόρηση αναφέρει ότι οι παίκτες θα ξαναμπούν σε διαδικασία αποχής από την ερχόμενη εβδομάδα, περιμένοντας να εξοφληθούν ακόμα ένα μισθό.

Σε κάθε περίπτωση, το θέμα είναι ότι έστω και με δυσκολία, η προετοιμασία για το παιχνίδι κόντρα στον Ατρόμητο ξεκινά αυτή τη στιγμή και παρουσιάζει ενδιαφέρον πώς θα παρουσιαστεί ο Πλατανιάς την Κυριακή.

Να σημειωθεί μάλιστα ότι πέραν του Καρυπίδη που δεν πρόκειται να αγωνιστεί ούτε στο ματς που έρχεται λόγω τραυματισμού, αμφίβολος αυτή τη στιγμή είναι και ο Νίλι, που αναμένεται μέσα στις επόμενες ώρες να υποβληθεί σε μαγνητική.

Πηγή: athlitiko.gr

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook