Συνεχίζεται η αποχή στον Πλατανιά

Οι παίκτες δεν δείχνουν διατεθειμένοι να ξεκινήσουν προπονήσεις αν δεν πληρωθούν δύο μισθούς!

Ούτε την Τετάρτη πραγματοποιήθηκε προπόνηση στον Πλατανιά. Σύμφωνα με πληροφορίες ήδη έχουν ξεκινήσει να μπαίνουν ωστόσο χρήματα στους λογαριασμούς των ποδοσφαιριστών.

Δεδομένο πρώτο είναι ότι η αποχή συνεχίζεται κι όλα αυτά ενώ την Κυριακή ακολουθεί το εκτός έδρας παιχνίδι με τον Ατρόμητο.

Δεδομένο δεύτερο είναι ότι οι παίκτες όπως γίνεται γνωστό, βρέθηκαν το πρωί στα αποδυτήρια του Μάλεμε, όπου και αποφάσισαν να παραμείνουν σταθεροί στις αποφάσεις που έχουν πάρει.

Αίτημά τους είναι να λάβουν τουλάχιστον δύο μισθούς για να κατέβουν στις προπονήσεις, ενώ αν μπει ένας μισθός θα κατέβουν μονάχα στο παιχνίδι που ακολουθεί την Κυριακή!

Σύμφωνα με πληροφορίες, αυτό είναι το αίτημά τους, αλλά και όσα διαμείφθηκαν μεταξύ τους το πρωί στα αποδυτήρια. Να σημειωθεί ότι οι πληρωμές που αυτή τη στιγμή γίνονται από την ΠΑΕ αφορούν πάντως έναν μισθό…

Από εκεί και πέρα, μένει να φανεί πώς θα προχωρήσει το ζήτημα και τι τελικά θα συμβεί.

Η ουσία είναι ότι οι παίκτες δεν δείχνουν διατεθειμένοι να ξεκινήσουν προπονήσεις αν δεν πληρωθούν δύο μισθούς, καθώς σημειώνουμε ξανά αυτή τη στιγμή εξοφλούνται για ένα μήνα.

Πηγή: athlitiko.gr

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook