Καμία αντίδραση έως τώρα για την αποχή

Εν γνώσει της Διοίκησης βρίσκεται πλέον το θέμα της αποχής των ποδοσφαιριστών του Πλατανιά από τις προπονήσεις.

Σε πρώτη φάση δεν φαίνεται μέχρι στιγμής να υπάρχει ή να εκφράζεται κάποια αντίδραση, η οποία όμως θα πρέπει ν’ αναμένεται σύντομα.

Λογικά, οι εξελίξεις θα πρέπει ν’ αναμένονται μέσα στα επόμενα 24ωρα και μάλλον από την Τετάρτη, όπου είναι πάλι προγραμματισμένη η νέα προπόνηση για τον Πλατανιά.

“Κανονικά” τότε θα πρέπει να ξεκινήσει κιόλας και η προετοιμασία για το νέο παιχνίδι που είναι στο πρόγραμμα, αυτή τη φορά με αντίπαλο τον Ατρόμητο στο γήπεδο Περιστερίου.

Τώρα, όπως γίνεται γνωστό, οι ποδοσφαιριστές από την πλευρά τους τονίζουν ότι δεν μπορούν πλέον να κάνουν άλλο υπομονή και περιμένουν από τη διοίκηση να τους γνωστοποιήσει τις προθέσεις της, με δεδομένο κιόλας ότι απομένουν τρία παιχνίδια για να ολοκληρωθεί το πρωτάθλημα.

Γενικότερα, αισθάνονται, όπως τονίζουν οι ίδιοι, μία αβεβαιότητα και σε κάθε περίπτωση αναμένουν από τη διοίκηση και ειδικότερα τον πρόεδρο, σαφείς απαντήσεις για ό,τι αφορά τις εκκρεμότητες που υπάρχουν στο οικονομικό προς την πλευρά τους.

Από εκεί και πέρα, θα πρέπει να ξεκαθαρίσει τι θα συμβεί, αν τυχόν συνεχιστεί η αποχή των παικτών από τις υποχρεώσεις τους, εν όψει κιόλας του αγώνα για την 28η αγωνιστική της Σούπερ Λιγκ…

Πηγή: athlitiko.gr

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook