Η αδειοδοτήση και το οικονομικό που παραμένει “ανοικτό”

Σε μια στιγμή που και για τον Πλατανιά το ζήτημα της αδειοδότησης τον αφορά ως ΠΑΕ, υπό κάποιες προϋποθέσεις, δε, θα μπορούσε να εξελιχθεί ως η τελευταία του ελπίδα εφόσον παρουσιαστούν προβλήματα με άλλες ομάδες και να παραμείνει στη Σούπερ Λιγκ και ο ίδιος σαν ομάδα φαίνεται να είναι αντιμέτωπος με σοβαρά προβλήματα.

Το κυρίως πρόβλημα για τον Πλατανιά δεν είναι άλλο από το οικονομικό. Ο πρόεδρος της ΠΑΕ, Μαν. Μαθιουλάκης, δείχνει φανερά απογοητευμένος από την εξέλιξη που έχουν πάρει τα πράγματα φέτος με την κάκιστη πορεία της ομάδας και αυτό φαίνεται να έχει αντίκτυπο σε αρκετούς τομείς.

Για να γίνουμε πιο συγκεκριμένοι, ο κ. Μαθιουλάκης συνεχίζει να απέχει συνειδητά, δείχνοντας πως είναι θέμα χρόνου η αποχώρησή του από το ποδόσφαιρο γενικότερα… Από εκεί και πέρα, το ζήτημα είναι ποια θα είναι η εξέλιξη που θα υπάρξει, αφού αυτό το διάστημα είναι και το θέμα της αδειοδότησης που βρίσκεται στο προσκήνιο και για να βρεθεί ο Πλατανιάς να είναι από τις ΠΑΕ που θα πάρουν την άδεια, θα πρέπει να τακτοποιήσει όλες τις εκκρεμότητες που υπάρχουν και που φυσικά αυτές κατά κύριο λόγο αφορούν τον οικονομικό παράγοντα.

Για αυτό το θέμα γίνεται ουσιαστικά όλη η αναφορά, αφού είναι κοινό μυστικό στον Πλατανιά ότι υπάρχουν καθυστερήσεις στις πληρωμές, οπότε μένει να φανεί ποια θα είναι η πορεία που θα πάρουν τα πράγματα από εδώ και στο εξής, αλλά και για ό,τι αφορά τη συμπλήρωση του φακέλου που θα κατατεθεί για την αδειοδότηση.

athlitiko.gr

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook