Νέο θύμα τραυματισμού στον Πλατανιά ο Κοροβέσης

Τέθηκε νοκ άουτ με θλάση για τις επόμενες 3 έως 4 εβδομάδες!

Νοκ άουτ με θλάση για τις επόμενες 3 έως 4 εβδομάδες τίθεται ο Νίκος Κοροβέσης.

Ο 27χρονος άσος υπέστη θλάση 2ου βαθμού στο δικέφαλο κι έτσι τίθεται απών όχι μόνο από το ματς που ακολουθεί κόντρα στον ΠΑΣ Γιάννινα, αλλά και για τα επόμενα που θα ακολουθήσουν.

Ο Κοροβέσης αποτελεί το νέο θύμα τραυματισμού, ο δε τραυματισμός του στο Αγρίνιο αποδεικνύεται πολύ σοβαρός. Συγκεκριμένα μετά τη μαγνητική στην οποία υποβλήθηκε, διαπιστώθηκε ότι έχει υποστεί θλάση β’ βαθμού κι έτσι θα μπορούσε να απουσιάσει από τις αγωνιστικές υποχρεώσεις της ομάδας του, ενδεχομένως έως και για ένα μήνα…

Από εκεί και πέρα, δεν είναι μονάχα ο Κοροβέσης που είναι τραυματίας, καθώς η συμμετοχή των Ντικαμονά και Βάντερσον για το ματς με τα Γιάννινα, “παίζεται”.

Ο Ντικαμονά έχει υποστεί διάταση επίσης στο δικέφαλο και η συμμετοχή του θα ξεκαθαρίσει τις επόμενες ημέρες, ενώ ο Βάντερσον δείχνει μεν καλύτερα, αλλά ακόμα δεν είναι σίγουρο αν θα μπορέσει να υπολογίζεται. Το σίγουρο είναι πάντως ότι μετά και τον τραυματισμό με τον Κοροβέση, ο Χατζηνικολάου αντιμετωπίζει μεγάλο πρόβλημα για τον παίκτη που θα αγωνιστεί στη θέση του αριστερού μπακ.

Επίσης, ο Δημούτσος έχει δηλωθεί εδώ και καιρό να απουσιάσει από το ματς με τον ΠΑΣ εκτίοντας την τιμωρία του για τις κάρτες που έχει συμπληρώσει, άρα οι απουσίες προκύπτει να είναι πάρα πολλές…

Πηγή: athlitiko.gr

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook