Ισοπαλία σαν ήττα για τον Πλατανιά!

Ο Πετρόπουλος γλύτωσε τον Πλατανιά από την ήττα από τον Απόλλωνα αλλά το 1-1 δεν είναι αρκετό να αναζοπυρώσει τις ελπίδες για παραμονή.

Οι φάσεις του αγώνα
15′ Ευκαιρία για τον Πλατανιά, από πάσα του Πετρόπουλου ο Ενσικουλού σουτάρει και ο Τσόβιτς αποκρούει, ενώ στη συνέχεια δεν μπορεί να ολοκληρώσει τη φάση ο Πετρόπουλος.
21′ Ευκαιρία για τον Απόλλωνα, πάσα του Τσουκαλά στον Ναδάλες, που σουτάρει και σωτήρια για τον Πλατανιά βάζει το κεφάλι του για να διώξει σε κόρνερ ο Ντικαμονά.
24′ “Αγγίζει” το 0-1 ο Απόλλων. Γύρισμα του Ναδάλες στον Κοντοέ, που σουτάρει και στέλνει την μπάλα στη “ρίζα” του κάθετο δοκαριού.
40′ Άστοχο σουτ του Ναδάλες, η μπάλα μακριά από την εστία.
41′ Σουτ του Αλμπάνη έξω από την περιοχή η μπάλα άουτ.
48′ Διαμαρτυρίες για κράτημα του Μπαρτολίνι στον Καρυπίδη.
55′ Συνεργασία των πρώην παικτών του Πλατανιά, Στάθη-Ντεβέσα, από τη σέντρα του Ισπανού ο Κλιάιτς “μάζεψε” την μπάλα.
68′ ΓΚΟΛ: Ο Κονέ εκτελεί το φάουλ, η μπάλα βρίσκει στο “τείχος”, ο Τσουκαλάς επιχειρεί δυνατό σουτ, ο Κλιάιτς αποκρούει και ο Κοντοές από κοντά με δυνατό σουτ στέλνει την μπάλα στα δίχτυα.
69′ Σουτ του Ουντόζι ο Τσόβιτς μπλοκάρει την μπάλα.
81′ ΓΚΟΛ: Τραγικό λάθος του Τσόβιτς, που προσκρούει στο δοκάρι και χάνει τον έλεγχο της μπάλας με τον Πετρόπουλο να σκοράρει σε κενή εστία.
85′ Σουτ του Κοροβέση άουτ.
90′ Σέντρα του Κοντοέ σουτ του Τσουκαλά και σπουδαία απόκρουση του Κλιάιτς.
90+4′ Φάουλ του Μενδρινού άουτ.
90+5′ Ο Τσόβιτς αποκρούει το πλασέ του Πετρόπουλου και ο Κασάλιτσα σκοράρει, αλλά ο β’ βοηθός Δημόπουλος έχει σηκώσει τη σημαία του για οφσάιντ.

Διαιτητής: Αρετόπουλος (Τρικάλων)
Βοηθοί: Πετρόπουλος (Αρκαδίας)-Δημόπουλος (Δυτ. Αττικής)
4ος διαιτητής: Τσαμούρης (Πειραιά)
Κίτρινες κάρτες: Μαλσά (13′), Παπάζογλου (45+1′), Μπαρτολίνι (48′), Ενσικουλού (66′), Κοντοές (90+6′)

Πλατανιάς (Γιάννης Χατζηνικολάου): Κλιάιτς, Νίλι (71′ Κασάλιτσα), Καρυπίδης, Ντικαμονά, Κοροβέσης, Δημούτσος, Μαλσά (57′ Πλιάτσικας), Αγγελόπουλος (84′ Ντουαλά), Ουντόζι, Ενσικουλού, Πετρόπουλος.

Απόλλων (Γιώργος Παράσχος): Τσόβιτς, Στάθης, Ζησόπουλος, Μπαρτολίνι, Κοντοές, Παπάζογλου, Τσουκαλάς, Κονέ, Αλμπάνης (73′ λ.τρ. Μενδρινός), Ναδάλες (90+3′ Χουάρεθ), Ελμπάζ (46′ Ντεβέσα).

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook