Ή ταν ή επί τας…

Τους… κόπους μιας χρονιάς παίζει σήμερα (19:30) ο Πλατανιάς και θέλει νίκη και μόνο νίκη επί του Απόλλωνα Σμύρνης για την 20ή αγωνιστική της Super League,

Ολοκληρώθηκε η προετοιμασία των Κρητικών για την αναμέτρηση της Δευτέρας (5/2, 19:30) με τον Απόλλωνα Σμύρνης στα Περιβόλια, για την 20η αγωνιστική της Superleague Σουρωτή.

Στο πρώτο παιχνίδι του στον πάγκο των Χανιωτών μετά την επιστροφή του, ο Γιάννης Χατζηνικολάου δεν θα μπορεί να υπολογίζει στις υπηρεσίες των Δημήτρη Στάμου και Βάντερσον Σκαρντοβέλι, με τον πρώτο να έχει δηλωθεί να εκτίσει την ποινή μιας αγωνιστικής, μετά τη συμπλήρωση 4 κίτρινων καρτών και τον δεύτερο να έχει αποβληθεί στον προηγούμενο αγώνα απέναντι στην Κέρκυρα.

Εξάλλου, εκτός θα είναι και ο τραυματίας Γκρζέλακ. Όσον αφορά τον Στανισάβλιεβιτς, αυτός επέστρεψε από την άδεια που είχε πάρει, ώστε να δοκιμαστεί στην Τουρκία, αφού η απομάκρυνση του Μάνουελ Ρόκα, από τον οποίο δεν υπολογιζόταν, σήμανε την παραμονή του στον σύλλογο.

Η ομάδα των Χανίων είναι στην τελευταία θέση της βαθμολογίας με 9 βαθμούς και με πιθανή νίκη θα βρεθεί στο -2 από Κέρκυρα και Απόλλωνα.

Από την άλλη, στην «Ελαφρά Ταξιαρχία» αισθάνονται ανακουφισμένοι από την ήττα της Κέρκυρας από το Λεβαδειακό αλλά αυτό που έχει σημασία είναι η νίκη στα Περιβόλια. Ξέρουν πολύ καλά πως αυτοί οι τρεις βαθμοί θα τους πάνε στους 17 και θα έχουν αφήσει πίσω τους τρεις βαθμούς την ομάδα από το νησί των Φαιάκων αλλά και θα είναι και στο +8 από τους Κρητικούς.

Μετά το τέλος της προπόνησης της Κυριακής, ο Ελληνας τεχνικός ανακοίνωσε την αποστολή,  που αποτελείται από 19 παίκτες.

Αναλυτικά: Κοκκαλάς, Κλιάγιτς, Ντικαμονά, Καρυπίδης, Νίλι, Πλιάτσικας, Στανισάβλιεβιτς, Αγγελόπουλος, Παπανικολάου, Ρενάτο, Δημούτσος, Στόιτσεφ, Μάλσα, Ντουαλά, Κοροβέσης, Ενσικουλού, Πετρόπουλος, Κασαλιτσα, Ουντόζι.

Ο Γιώργος Παράσχος δεν αντιμετωπίζει προβλήματα τραυματισμών ή τιμωριών, πλην αυτού του Αλέξανδρου Κούρου.

Αναλυτικά η αποστολή:

Τσόβιτς, Χουάντερσον, Κοντοές, Κύργιας, Κονέ, Αλμπάνης, Ελμπάζ, Μενδρινός, Ανιέτε, Μπαρτολίνι, Χουάρεζ, Παπάζογλου, Στάθης, Ντεβέσα, Ναδάλες, Ζησόπουλος, Αλίβοντιτς, Τσουκαλάς

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook