Τελικός παραμονής στην Κέρκυρα για τον Πλατανιά

Η ομάδα του Ρόκα φιλοξενείται στην Κέρκυρα από την τοπική ομάδα σε ένα ματς που ένα θετικό αποτέλεσμα τα φέρνει όλα τούμπα.

Η χανιώτικη ομάδα θέτει ως πρώτο στόχο να φέρει το θετικό αποτέλεσμα και ειδικότερα να μη χάσει. Ακόμα καλύτερα θα είναι τα πράγματα εφόσον μπορέσει να κερδίσει, φτάνοντας σε μια δεύτερη συνεχόμενη επιτυχία, κάτι που θα λειτουργήσει μόνο θετικά εν όψει του αμέσως επόμενου αγώνα που θα ακολουθήσει απέναντι στον Απόλλωνα του Γιώργου Παράσχου.

Ουσιαστικά το μεγάλο συν αυτή τη στιγμή της ομάδας είναι η καλή ψυχολογία που διαθέτει, ενώ συν τοις άλλοις έχουν βοηθήσει προς αυτή την κατεύθυνση και οι μεταγραφές που πραγματοποιούνται με τελευταία αυτή του Ουντόζι. Συγκεκριμένα στον Πλατανιά ρίχνουν μεγάλο βάρος σε αυτό το παιχνίδι και έχουν προετοιμαστεί κατάλληλα, τόσο ψυχολογικά όσο και αγωνιστικά, γνωρίζοντας την μεγάλη σημασία που παρουσιάζει η αποστολή…

Τον αγώνα θα διευθύνει ο Ευαγγέλου (Αθηνών), έχοντας για βοηθούς τους Πάτρα (Μακεδονίας) και Σάββας (Σερρών) ενώ 4ος διαιτητής θα είναι ο Μάνταλος (Καβάλας).

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook