Πετρόπουλος: “Είναι κρίμα να πέσει ο Πλατανιάς”

Μίλησε για τις πολύ καλές εμφανίσεις μετά τον ερχομό του στον Πλατανιά, αλλά και για την προσπάθεια σωτηρίας που επιδιώκει η ομάδα του.

Δηλώσεις στα “Χανιώτικα Νέα” παραχώρησε ο Αντώνης Πετρόπουλος, μιλώντας για την δικές του πολύ καλές εμφανίσεις μετά τον ερχομό του στον Πλατανιά, αλλά και για την προσπάθεια σωτηρίας που επιδιώκει η ομάδα του.

Βάσει αυτών των δηλώσεων, ο 32χρονος επιθετικός δείχνει σίγουρα ικανοποιημένος που έχει επιστρέψει στη Σούπερ Λιγκ, ενώ τονίζει ότι θέλει να δικαιώσει τους ανθρώπους του Πλατανιά που του επέδειξαν εμπιστοσύνη.

Σημειώνει ότι ο Πλατανιάς είναι μια ομάδα που είναι πολύ οργανωμένη και θα είναι κρίμα -όπως δηλώνει- να υποβιβαστεί.

Ακολουθούν οι δηλώσεις του.

Για το τι έγινε στη φάση του γκολ στο ματς με το Λεβαδειακό:

“Το θετικό ήταν που μπήκε το γκολ. Ενα γκολ που ξεκίνησε από μια πολύ ωραία μπαλιά που έκανε ο Κοροβέσης. Εγώ είμαι σε θέση για γκολ. Θεωρώ ότι αν η μπάλα δεν έμπαινε μέσα, ήταν καθαρό πέναλτι. Μπήκε το γκολ, οπότε σωστά ο διαιτητής το αφήνει για να μετρήσει”.

Για το αν μπορεί να λύσει το επιθετικό πρόβλημα του Πλατανιά και ότι οι πρώτες του εμφανίσεις είναι πολύ ενθαρρυντικές:

“Κοιτάξτε, ο Πετρόπουλος είτε παίζει στον Πλατανιά, είτε στη Δράμα, είτε στον Παναθηναϊκό, είτε στην ΑΕΚ, η δουλειά του είναι να βάζει γκολ. Είμαι 32 χρονών. Ολα αυτά τα χρόνια που έπαιζα στην Α’ Εθνική και πέρσι που ανέβηκε ο Απόλλων από τη Β’ Εθνική στην Α’, ήμουν ενεργό μέλος, βάζοντας αρκετά γκολ ώστε ν’ ανέβει η ομάδα. Είμαι χαρούμενος που επέστρεψα στην Α’ Εθνική. Ο Πλατανιάς μου δίνει αυτή τη δυνατότητα και θα προσπαθήσω να δικαιώσω τους ανθρώπους. Από εκεί και πέρα, θέλω να είμαστε όλοι καλά ώστε ο Πλατανιάς να παραμείνει στην κατηγορία και μετά θα δούμε”.

Για το αν πιστεύει ότι ο Πλατανιάς μπορεί να τα καταφέρει και να παραμείνει στην κατηγορία:

“Εχω βρεθεί σε παρόμοιες καταστάσεις και σε καλές και σε κακές. Ο Πλατανιάς είναι μια ομάδα η οποία έχει πάρα πολύ καλές συνθήκες για να δουλέψεις. Εχει ένα πολύ καλό προπονητικό κέντρο και οι άνθρωποι της ομάδας είναι πολύ καλοί. Θεωρώ ότι κάποιες ομάδες που είναι τώρα στην Α’ Εθνική δεν έχουν τέτοιο προπονητικό κέντρο, ούτε αυτές τις εγκαταστάσεις για να δουλέψει ένας ποδοσφαιριστής. Θεωρώ ότι είναι κρίμα να πέσει αυτή η ομάδα. Θα κάνουμε την προσπάθειά μας. Εγώ είμαι εδώ! Οι άνθρωποι του Πλατανιά μ’ εμπιστεύτηκαν και θα προσπαθήσω να τους δικαιώσω”.

Για το λόγο που η ομάδα βρίσκεται σε αυτή την κατάσταση:

” Γι’ αυτό δεν είμαι αρμόδιος να πω. Θεωρώ ότι πέρσι ο Πλατανιάς έκανε ένα πολύ καλό πρωτάθλημα. Φέτος όμως τα πράγματα δεν έχουν πάει καλά και έχει βρεθεί σε αυτή τη δύσκολη θέση. Ολοι οι άνθρωποι, εμείς οι παίκτες και ο προπονητής προσπαθούμε να τον βγάλουμε από τη δύσκολη θέση. Οπως είπα και πριν, ο Πλατανιάς είναι μια ομάδα η οποία χρειάζεται να είναι στην Α’ Εθνική, έχει όλα τα φόντα, αυτό είναι το πιο σημαντικό θεωρώ”.

Για το τι… θα λένε αυτή τη στιγμή να λένε στη Δράμα που είναι βασικός σε μια ομάδα Α’ Εθνικής και δείχνει ότι μπορεί να σκοράρει:

“Ο κάθε ποδοσφαιριστής πιστεύει στις δυνατότητές του. Πέρσι έγιναν κάποιες συγκυρίες και δεν έμεινα στον Απόλλωνα στην Α’ Εθνική. Μετά αποφάσισα να πάω σε ένα νοικοκυρεμένο σωματείο όπως η Δόξα Δράμας, αλλά στη συνέχεια παρουσιάστηκαν κάποια προβλήματα… Στο ποδόσφαιρο, όπως και στη ζωή, δεν ξέρεις τι θα γίνει κάθε μέρα, οπότε εγώ κυνηγάω το καλύτερο και το καλύτερο για την καριέρα μου ήταν να έρθω στον Πλατανιά, να αγωνιστώ ξανά στην Α’ Εθνική. Θεωρώ ότι ο κόσμος γνωρίζει ποιος είμαι από τα προηγούμενα χρόνια που ήμουν στην Α’ Εθνική στις ομάδες που ήμουν, οπότε θέλω να βοηθήσω κι εγώ την ομάδα”.

Για το αν ο Πλατανιάς μπορεί να κερδίσει στην Κέρκυρα:

” Πρέπει να κάνουμε μια τριάδα παιχνιδιών, το Λεβαδειακό που παίξαμε, την Κέρκυρα και τον Απόλλωνα. Αν πάρουμε το απόλυτο θεωρώ ότι μπαίνουμε σε μια καλή βάση. Το θέμα είναι να μη χάνεις… Γιατί η ψυχολογία γενικά της ομάδας και των ποδοσφαιριστών εξαρτάται από το να μη χάνεις. Θεωρώ ότι άμα πάρουμε ένα θετικό αποτέλεσμα στην Κέρκυρα πάλι θα λέμε ότι το παιχνίδι με τον Απόλλωνα θα είναι ο τελικός των τελικών! Κοιτάμε πρώτα το παιχνίδι με την Κέρκυρα, είμαστε καλά, έχουμε καλή ψυχολογία γιατί στα τελευταία παιχνίδια παίζουμε μπάλα. Δεχόμαστε γκολ μετά το 70′ και στον Ολυμπιακό και στον Παναθηναϊκό. Δεν είναι ότι η ομάδα δε δημιουργεί, δεν παίζει. Με τον Παναθηναϊκό τα δύο γκολ ήταν με πέναλτι, στην Ξάνθη το παλέψαμε και μετά το 80′ πήγαμε να ισοφαρίσουμε, οπότε υπάρχουν κάποια θετικά στοιχεία. Θεωρώ ότι έπρεπε να κάνουμε μια νίκη, την κάναμε και κοιτάμε τη συνέχεια”.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook