Ήττα από την “ασβεστένια βούλα”

Ο Παναθηναϊκός νίκησε με 2-0 τον Πλατανιά χάρη σε δυο εύστοχες εκτελέσεις πέναλτι του Βιγιαφάνιες.

Ο Παναθηναϊκός ήθελε πάση θυσία να μπει με νίκη στο 2018 και τα κατάφερε καθώς επικράτησε του Πλατανιά με 2-0 χάρη σε δυο εύστοχες εκτελέσεις πέναλτι του Βιγιαφάνιες.

Οι “πράσινοι” επέστρεψαν έτσι στις νίκες μετά από δυόμιση μήνες και συγκεκριμένα τις 28 Οκτωβρίου και μετά τη νίκη επί του Ολυμπιακού.

Για το τριφύλλι που έπαιξε πολύ καλά δημιούργησε σωρεία τελικών ευκαιριών αλλά δεν της αξιοποίησε χρειάστηκε να σκοράρει μετά από δυο πέναλτι. Ένα το οποίο ήταν και με το οποίο άνοιξε το σκορ στο 72′ και ένα το οποίο δεν ήταν στο 90′ και έδωσε ο Ζαχαριάδης. Να σημειώσουμε ότι ο Πλατανιάς ολοκλήρωσε σωστά το ματς με δέκα παίκτες λόγω αποβολής του Ντικαμονά.

Το παιχνίδι ήταν ένας επιθετικός μονόλογος από πλευράς Παναθηναϊκού που έκανε περισσότερες από 20 τελικές αλλά φάνηκε ότι έλειπε ο σέντερ φορ που θα έσπρωχνε τη μπάλα στα δίχτυα.

Οι πράσινοι ήταν καλύτεροι σε όλη την διάρκεια της αναμέτρησης του αγώνα, απειλούσαν συνέχεια αλλά βρήκαν μπροστά τους έναν απίστευτο Κλάγιτς. Ο Σέρβος γκολκίπερ στο ντεμπούτο του με τη φανέλα του Πλατανιά κρατούσε ουσιαστικά μόνος του την ομάδα των Χανίων και νικήθηκε μόνο από την άσπρη βούλα.

 

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook