Mε το ένα… πόδι εκτός Πλατανιά οι Στάθης – Γκρζέλτσακ

Θα αποχωρήσουν από την Χανιώτικη ομάδα μετά τον Κρος και Σκουλουδάκη.

Είναι γεγονός ότι η κίνηση του Στάθη να καταθέσει προσφυγή σε βάρος του Πλατανιά προκάλεσε αιφνιδιασμό στον Πλατανιά.

Από την άλλη, φαίνεται πως εδώ και καιρό ο Στάθης “προετοίμαζε” αυτή την ενέργεια, η οποία έτσι πήρε σάρκα και οστά…

Καλό είναι να σημειωθεί ότι σε αυτές τι περιπτώσεις, όταν κάποιος ποδοσφαιριστής καταθέτει προσφυγή δεν εξασφαλίζει άπαξ την ελευθερία του.

Εφόσον η ομάδα, του δώσει τα χρήματα που του χρωστάει, τότε τον διατηρεί στο δυναμικό της, όμως είναι πλέον σαφές ότι Στάθης και Πλατανιάς δεν μπορούν πλέον να συνεχίσουν μαζί. Ουσιαστικά, όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, είναι θέμα χρόνου να λυθεί η συνεργασία ανάμεσα στα δύο μέρη που μέχρι σήμερα ήταν σε αρκετά καλά επίπεδα.

Από την άλλη, παρουσιάζει ενδιαφέρον εάν ο Στάθης θα μπορούσε να συνεχίσει την καριέρα του στον… Απόλλωνα, μιας και είναι γεγονός ότι έχει πολύ καλές σχέσεις με τον Παράσχο.

Να σημειωθεί με την ευκαιρία ότι πέρσι τέτοια εποχή έχει φτάσει πρόταση 150.000 ευρώ στον Πλατανιά από σύλλογο της Τουρκίας για ν’ αποκτήσει τον Στάθη, αλλά ο Παράσχος ούτε που θέλει να το ακούσει ότι θα χάσει τον βασικό του δεξιό μπακ κι όταν το καλοκαίρι, δηλαδή λίγους μήνες πριν, έχει προηγηθεί η αποχώρηση του Κουλιμπαλί για τον Παναθηναϊκό. Από την άλλη, ίσως ο Στάθης να έχει τώρα πρόταση για να συνεχίσει την καριέρα του στο εξωτερικό, έστω με ένα χρόνο καθυστέρηση.

Ο Στάθης μπορεί να θεωρείται ο επόμενος παίκτης που αποχωρεί από τον Πλατανιά μετά τον Κρος και τον Σκουλουδάκη, ενώ θα ακολουθήσει όπως όλα δείχνουν και ο Γκρζέλτσακ.

Πηγή: athlitiko.gr

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook