Mε στόχο να κλείσει θετικά έναν εφιαλτικό πρώτο γύρο

Ο Πλατανιάς φιλοξενεί στα “Περβόλια” τον ΠΑΟΚ (19.30) με αρκετές απουσίες και πληγωμένη ψυχολογία.

Ολοκληρώθηκε την Παρασκευή η προετοιμασία του Πλατανιά για το σημερινό ματς με τον ΠΑΟΚ στα Περβόλια (19.30).

Τα προβλήματα δεν λείπουν για τον Ρόκα καθώς οι Κοροβέσης. Ενσικουλού, Μπούντνικ και Στάθης έχουν συμπληρώσει κάρτες και θα απουσιάσουν. 

Στα θετικά, η επιστροφή του Στόιτσεφ ενώ η αποστολή του Πλατανιά περιλαμβάνει 18 παίκτες, ανάμεσα στους οποίους είναι και οι νεαροί Ζίκο, Σινγκ, Ουές και Παπανικολάου.

Αναλυτικά η αποστολή εν όψει ΠΑΟΚ είναι η εξής:

Κοκκαλάς, Κασωτάκης, Ντικαμονά, Στάμου, Καρυπίδης, Πριντέτα, Βάντερσον, Ουές, Δημούτσος, Στανισάβλιεβιτς, Ντεβέσα, Αγγελόπουλος, Πατράλης, Στόιτσεφ, Παπανικολάου, Ζίκο, Γκρέζλτσακ, Σινγκ.

Στον αντίποδα, ο Ράζβαν Λουτσέσκου δεν θα έχει στην διάθεσή του τους  τιμωρημένους Ρόμπερτ Μακ και Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς, ενώ εκτός μάχης έμεινε ο Αντελίνο Βιεϊρίνια που βρίσκεται σε περίοδο αποκατάστασης, καθώς και οι Εργκούς Κάτσε και Αχιλλέας Πούγγουρας.

Ο Γιάννης Μυστακίδης μπήκε σε αποστολή του ΠΑΟΚ για πρώτη φορά μετά την επέμβαση αποκατάστασης ρήξης χιαστών, στην οποία είχε υποβληθεί στις 3 Απριλίου.

Αναλυτικά, οι παίκτες του Δικεφάλου που συμμετέχουν στην αποστολή της ομάδας:

Ρέι, Πασχαλάκης, Μάτος, Δεληγιαννίδης, Μαλεζάς Κρέσπο, Βαρέλα, Δημητρίου, Μαουρίσιο, Σάχοβ, Τσίμιροτ, Κάνιας, Τζάλμα, Πέλκας, Μπίσεσβαρ, Λημνιός, Μυστακίδης, Κουλούρης, Δημητρίου.

 

 

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook