Ρόκα: “Το δύσκολο είναι αυτό που μας….”

Σε μια απίστευτη δήλωση προέβη μετά το ματς με τον Πανιώνιο (2-1) ο τεχνικός της Χανιώτικης ομάδας.

Μετά το τέλος της αναμέτρησης με τον Πανιώνιο στη Νέα Σμύρνη, ο τεχνικός της ομάδας, Μανουέλ Ρόκα, τόνισε:

«Αρχικά πρέπει να κάνουμε αυτοκριτική. Στις μεγάλες προσπάθειες όπως κάναμε σήμερα και με δέκα παίκτες έπρεπε να το μεταφέρουμε και σε βαθμούς. Να μην μένουμε μόνο στην εμφάνιση, δεν κερδίζεις βαθμούς με καλές εμφανίσεις μόνο. Θεωρώ ότι αξίζουμε παραπάνω από αυτό που έχουμε μέχρι τώρα. Το παλέψαμε ως το τέλος το παιχνίδι. Πήγαμε με το 1-0 στα αποδυτήρια και είπαμε ότι δεν έχει χαθεί τίποτα. Στο δεύτερο μέρος βάλαμε γκολ και είχαμε και ευκαιρίες. Ειδικά σε ένα σημείο δείξαμε ότι είμαστε το αφεντικό σε ένα ματς όπως απέναντι σε αυτή την ομάδα στη Νέα Σμύρνη. Κρατήσαμε μπάλα, είχαμε κατοχή, τρέξαμε και είχαμε ευκαιρίες. Μετά ήρθε η κόκκινη και το γκολ που δεν το περιμέναμε. Πρέπει να αποκτάμε βαθμούς, όχι μόνο καλές εμφανίσεις. Οταν αξίζεις να κερδίσεις ή να πάρεις ένα βαθμό πρέπει να το κάνεις».

Για το νικητήριο γκολ του Πανιωνίου και το λάθος του Κοκκαλά: «Σε αυτό το σημείο που είμαστε κάθε λεπτομέρεια μετράει και αυτό πρέπει να το καταλάβει και ο ίδιος. Πρέπει να είμαστε σοβαροί και πειθαρχημένοι σε κάθε στιγμή, αλλά αυτό δεν αφορά τον Κοκκαλά, τους αφορά όλους. Οταν χάνουμε χάνουμε όλοι, όταν κερδίζουμε κερδίζουμε όλοι. Κάθε λάθος μετράει και είναι κρίμα ένα λάθος να κοστίζει».

Για την δύσκολη βαθμολογική κατάσταση που παραμένει ο Πλατανιάς: «Μου αρέσουν τα δύσκολα, αλλιώς δεν θα ήμουν εδώ. Αν ήθελα κάτι εύκολο θα ήμουν σε ένα νησί. Το δύσκολο είναι αυτό που -συγνώμη- μας… κ@@@νει».

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook