Το μεταγραφικό πλάνο του Πλατανιά θα προχωρήσει κανονικά

Παρά την πίκρα από τις οκτώ συνεχόμενες ήττες και από το γεγονός τι η ομάδα βρίσκεται πολύ χαμηλά στην βαθμολογία.

Μέσα στις επόμενες μέρες φαίνεται ότι θα “τρέξει” η διαδικασία για τη μεταγραφική ενίσχυση στον Πλατανιά.

Σημειώνεται μάλιστα πως παρά την πικρή ήττα από τον Ατρόμητο, το πλάνο για την ενδυνάμωση της ομάδας τον Ιανουάριο θα προχωρήσει κανονικά.

Σίγουρα, το άσχημο αποτέλεσμα τη Δευτέρα και ειδικότερα ο τρόπος που αυτό διαμορφώθηκε, εφόσον μπορούσε να έχει αποφευχθεί, οι μεταγραφές του Γενάρη θα αποκτούσαν τώρα ακόμα μεγαλύτερο ενδιαφέρον. Αυτό είναι κάτι που το γνωρίζουν και οι ίδιοι εξάλλου οι άνθρωποι του Πλατανιά.

Από εκεί και πέρα, μιας και στον Πλατανιά δεν μπορούν να κάνουν κάτι διαφορετικό, στόχος είναι τον Γενάρη να γίνουν κάποιες προσθήκες, που θα μπορέσουν να βοηθήσουν την ομάδα και ό,τι καταφέρει… Σε πρώτο πλάνο φαίνεται πως οι παίκτες που θα μπορούσαν να έρθουν θα είναι από την Ισπανία, με τον Ρόκα να είναι αυτός που έχει τη σχετική ευθύνη.

Συν τοις άλλοις, εδώ και καιρό ακούγεται ότι ο Πλατανιάς θα πάρει παίκτη ή παίκτες από τον ΠΑΟΚ, αλλά μένει να ξεκαθαρίσει εάν πράγματι θα συμβεί κάτι τέτοιο και από εκεί και πέρα, ποιοι θα μπορούσαν να είναι αυτοί οι παίκτες που θα κάνουν το δρομολόγιο Θεσσαλονίκη – Χανιά.

Σε κάθε περίπτωση, το διάστημα που ακολουθεί από εδώ και στο εξής παρουσιάζει ενδιαφέρον, με τις μεταγραφές να έρχονται στο επίκεντρο για τον Πλατανιά.

Πηγή: athlitiko.gr

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook