Έρχονται αλλαγές στο ρόστερ του Πλατανιά

Τον Γενάρη καθώς η διοίκηση δεν είναι ευχαριστημένη από την απόδοση κάποιων παικτών.

Δεδομένες θα πρέπει να θεωρούνται οι αλλαγές για τον Πλατανιά με την ευκαιρία της μεταγραφικής περιόδου που ακολουθεί.

Μάλιστα, είναι κοινό μυστικό στις τάξεις των “ερυθρολεύκων” ότι το μεγαλύτερο μέρος των παικτών που ήρθε στην ομάδα το καλοκαίρι δεν έχει αποδώσει με βάση τις προσδοκίες που υπήρχαν.

Ετσι, θα πρέπει ν’ αναμένεται ότι οι αλλαγές στο ρόστερ του Πλατανιά θα είναι αρκετές τον Γενάρη. Η διοίκηση δεν είναι ευχαριστημένη από την απόδοση κάποιων παικτών και ως εκ τούτου θα πρέπει να φανεί το προσεχές διάστημα τι θα γίνει και αν τυχόν τίθεται ακόμα και θέμα αποχώρησής τους.

Από εκεί και πέρα και παράλληλα ως ζήτημα είναι και αυτό των μεταγραφών. Μάλιστα, έτσι όπως “δείχνει” η ομάδα του Πλατανιά αυτή την περίοδο, ίσως αυτή η ελπίδα των αλλαγών που θα υπάρξουν στο ρόστερ με την έλευση κάποιων νέων παικτών θα μπορούσε να διαφοροποιήσει τα δεδομένα και ο Πλατανιάς στο β’ γύρο πια να έχει μεγαλύτερες πιθανότητες να διεκδικήσει την παραμονή του.

Όπως διαφαίνεται, ο Πλατανιάς θα επιχειρήσει να προχωρήσει σε 3 ή 4 καλές προσθήκες και δη σε θέσεις που αποδεδειγμένα παρουσιάζει κενά για να μπορέσει να γίνει πιο ανταγωνιστικός και ουσιαστικά να κάνει την ύστατη προσπάθεια μήπως ανατρέψει τα έως τώρα δεδομένα. Βασικά, μέσα στις επόμενες 10-15 μέρες θα μπορούσε να πει κανείς ότι θα αρχίσει να έχει πραγματικά ενδιαφέρον το τι θα κάνει ο Πλατανιάς σε επίπεδο μεταγραφών και πού ιδιαίτερα θα μπορούσε να στραφεί.

Πηγή; athlitiko.gr

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook