Αρνητική η απάντηση του Αναστασιάδη

Ο 64χρονος τεχνικός αρνήθηκε, επικαλούμενος προσωπικούς λόγους, μην παραλείποντας να ευχαριστήσει τον Πλατανιά για το ενδιαφέρον του.

Αρνητική είναι τελικά η απάντηση από τον Αγγελο Αναστασιάδη στην πρόταση που του έγινε από τον Πλατανιά προκειμένου ν’ αναλάβει την τεχνική ηγεσία!

Όπως διαρρέεται από την πλευρά της ομάδας, ο 64χρονος τεχνικός αρνήθηκε, επικαλούμενος προσωπικούς λόγους, μην παραλείποντας να ευχαριστήσει τη χανιώτικη ομάδα για το ενδιαφέρον της.

Η απάντηση, λοιπόν, από τον Αναστασιάδη ήρθε και αυτή προκύπτει να είναι η χειρότερη δυνατή, αφού στον Πλατανιά είναι κοινό μυστικό ότι υπολόγιζαν στο «ναι» του έμπειρου προπονητή.

Οπως αναφέρουν οι πληροφορίες μας, ο Αναστασιάδης όπως κάνει πάντοτε και έχει παραδεχθεί και ο ίδιος άλλες φορές, απευθύνθηκε στον πνευματικό του, προκειμένου να πάρει την άποψή του για το αν “εγκρίνει” αυτή την επαγγελματική προοπτική για τον ίδιο, αλλά η απάντηση που του έδωσε ήταν αρνητική, του τονίστηκε δηλαδή να πει όχι σε αυτή τη συνεργασία, προκειμένου όπως του συστάθηκε να σταθεί δίπλα στη σύζυγό του που αυτόν τον καιρό περνάει μια δύσκολη περιπέτεια με την υγεία της.

Ετσι, το σίριαλ Αναστασιάδη τελειώνει και δη με το χειρότερο τρόπο για τον Πλατανιά, αφού οι “ερυθρόλευκοι” σημειώνουμε ξανά ήλπιζαν ότι ο 64χρονος τεχνικός θα αναλάμβανε τα ηνία της ομάδας σε αυτή την καθοριστική στιγμή.

Αξιο αναφοράς επίσης να σημειωθεί ότι ο Αναστασιάδης αυτές τις ώρες που βρέθηκε στα Χανιά εξέφραζε την πίστη και τη σιγουριά του ότι η ομάδα θα σωθεί, συστήνοντας στα άτομα που τον ρωτούσαν να μην ανησυχούν!

Πηγή: athlitiko.gr

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook