Ήττα – “καμπανάκι”

Τα πράγματα προδιαγράφονται όπως φαίνεται πολύ δύσκολα φέτος για τον Πλατανιά…

Χαμηλά στη βαθμολογία μετά και τα αποτελέσματα (του μεγαλύτερου μέρους) της 7ης αγωνιστικής μένει ο Πλατανιάς μετά τη δεύτερη συνεχόμενη ήττα που υπέστη στα Γιάννινα.

Οι “ερυθρόλευκοι” βρίσκονται μόλις 3 βαθμούς πάνω από τη ζώνη υποβιβασμού και τις ομάδες της Λάρισας και του Απόλλωνα. Η Λάρισα ωστόσο έχει τη Δευτέρα το ματς απέναντι στον Παναθηναϊκό, ο δε Απόλλων, ήρθε ισόπαλος αυτή την αγωνιστική απέναντι στην Κέρκυρα, που από την πλευρά της έχει επίσης 6 βαθμούς.

Η ουσία είναι ότι τα πράγματα προδιαγράφονται όπως φαίνεται πολύ δύσκολα φέτος για τον Πλατανιά…

Σε πρώτη φάση, γιατί ακόμα σίγουρα το δείγμα δεν είναι τόσο ξεκάθαρο, αποδεικνύεται ότι οι ριζικές αλλαγές που έγιναν αυτό το καλοκαίρι στο ρόστερ -οι περισσότερες αναγκαστικές- έχουν “σημαδέψει” την ομάδα και αυτή τη στιγμή αναζητά τρόπους να δείξει αυτά που μπορεί και ν’ ατενίσει με περισσότερη αισιοδοξία τη συνέχεια.

Ο Πλατανιάς εμφανίζει μεγάλες αδυναμίες, αφενός στο σκοράρισμα, έχοντας πετύχει μόλις 4 γκολ μέχρι τώρα και ποτέ πάνω από ένα, αμυντικά δε για δεύτερο σερί ματς δέχεται τρία γκολ, έχοντας δεχτεί μέχρι στιγμής 10.

Σίγουρα τα πράγματα δεν είναι τόσο καλά, από την άλλη όπως είπε και ο Παράσχος, μια νίκη θα βελτιώσει την κατάσταση και αυτή θα μπορούσε να έρθει στο επόμενο παιχνίδι που είναι κόντρα στη Λάρισα…

Πηγή: athlitiko.gr

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook