“Γεύεται” την ικανοποίηση για την πρώτη νίκη

Ο Πλατανιάς στα πέντε παιχνίδια που έχει δώσει για το πρωτάθλημα της Σούπερ Λιγκ, στα, τέσσερα είναι αήττητος

Η πρώτη νίκη στο πρωτάθλημα για τον Πλατανιά όπως είναι αναμενόμενο προκαλεί την ικανοποίηση στις τάξεις της ομάδας.

Μάλιστα, αξίζει να σημειωθεί ότι μετά από 5 παιχνίδια, οι “ερυθρόλευκοι” στα 4 από αυτά έχουν καταφέρει να είναι αήττητοι.

Σίγουρα, εάν ο Πλατανιάς είχε καταφέρει να μη δεχτεί στην κυριολεξία στο 90ο λεπτό στη Λιβαδειά το γκολ της ισοφάρισης και είχε στεφθεί νικητής, τώρα θα ήταν στους 8 βαθμούς, εάν δε το ματς τον είχε “δικαιώσει” βάσει ευκαιριών και η αναφορά γίνεται γι’ αυτό απέναντι στην Κέρκυρα, θα μπορούσε επίσης να έχει συγκομιδή… 10 βαθμών!

Από την άλλη, για να μην τα… θέλει όλα δικά του ο Πλατανιάς, θα μπορούσε και ο Απόλλων να έχει σκοράρει με τα δύο δοκάρια που είχε και να πάρει την ισοπαλία, σε ένα ματς πάντως που ο Πλατανιάς παρουσιάστηκε πολύ ανώτερος.

Τέλος πάντων, σημασία έχει ότι ο Πλατανιάς γεύεται αυτή τη στιγμή την ικανοποίηση για την πρώτη νίκη στη σεζόν. Μία νίκη που είναι μακριά από τα Χανιά, σε μια δύσκολη έδρα και επί ενός αντιπάλου που σίγουρα έχει τους ίδιους στόχους.

Από εκεί και πέρα, ο Πλατανιάς θα πρέπει να συνεχίσει να προσπαθεί, διότι ακολουθεί τώρα ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι, άσχετα με το ότι γίνεται εντός έδρας και είναι απέναντι στον Παναιτωλικό, που το Σάββατοκατάφερεεπίσης να κερδίσει τον Παναθηναϊκό ενώ γενικώς είχε πολύ καλή απόδοση. Γενικότερα, τα παιχνίδια στα Χανιά απέναντι στον Παναιτωλικό είναι “ντέρμπι” και κρίνονται στις λεπτομέρειες.

Υπενθυμίζεται ότι και την επόμενη αγωνιστική, το ματς είναι να γίνει Σάββατο και πάλι στις 4 το απόγευμα.

Η προετοιμασία αναμένεται να ξεκινήσει σήμερα, Δευτέρα.

Πηγή: athlitiko.gr

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook