Σοκ στον Πλατανιά με Ομπερχάουζερ

Είναι πολύ σοβαρός ο τραυματισμός του και η Χανιώτικη ομάδα ενημέρωσε οτι υπέστη ζημιά στους χιαστούς!

Σοκ στον Πλατανιά προκαλεί ο πολύ σοβαρός τραυματισμός για τον Νταβίντ Ομπερχάουζερ ο οποίος τελικά, όπως κάνει πλέον γνωστό η ομάδα του, υπέστη ζημιά στους χιαστούς!

Σύμφωνα με την ενημέρωση που δίνεται από τον Πλατανιά, ο Γάλλος έχει υποβληθεί ήδη σε εγχείρηση η οποία έγινε την Παρασκευή στην Αθήνα. Σύμφωνα με όσα τονίζονται, ο Ομπερχάουζερ αν και ξεκίνησε την Τρίτη που πέρασε ατομικό πρόγραμμα ένιωσε εκ νέου ενοχλήσεις στο γόνατο κι έτσι κρίθηκε αναγκαίο να υποβληθεί σε διαγνωστική αρθροσκόπηση η οποία τελικά έδειξε ζημιά στον χιαστό!

Αυτό είχε σαν αποτέλεσμα, ο Γάλλος γκολκίπερ να μεταβεί άρον-άρον στην Αθήνα όπου και χειρουργήθηκε.

Αυτό σημαίνει πλέον ότι ο Ομπερχάουζερ χάνει όλη τη χρονιά ή -αν όχι ολόκληρη- αναμένεται να επιστρέψει προς το τέλος της.

Πρακτικά ο Πλατανιάς μένει με δύο τερματοφύλακες, δηλαδή τον Κοκκαλά που πάει εξαιρετικά παρόλα αυτά σε αυτά τα παιχνίδια που έχει χρησιμοποιηθεί όλο αυτό τον καιρό και τον μικρότερο, τον Κασωτάκη.

Το θέμα είναι ότι ο Πλατανιάς δεν αποκλείεται να πάει τελικά σε μεταγραφή τερματοφύλακα τον Γενάρη, αλλά αυτή τη στιγμή δεν μπορεί επί της ουσίας να καλυφθεί το κενό του Γάλλου τερματοφύλακα, το σοκ για τον οποίο είναι σίγουρα τεράστιο, αφού ερχόμενος στην Ελλάδα υπολόγιζε ότι θα είχε την ευκαιρία να αγωνιστεί και έχει υποστεί έναν από τους χειρότερους τραυματισμούς που θα μπορούσε να συναντήσει ένας ποδοσφαιριστής στην καριέρα του…

Πηγή: athlitiko.gr

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook