Παράσχος: “Θα βρούμε την χαμένη μας ηρεμία”

Ο τεχνικός του Πλατανιά εμφανίστηκε προβληματισμένος μετά το 0-0 με την Κέρκυρα ενώ αναφέρθηκε και στους πολλούς τραυματισμούς της ομάδας.

Ο Πλατανιάς δεν κατάφερε να πάρει την πρώτη του νίκη στο φετινό πρωτάθλημα αφού έμεινε στο 0-0 με την Κέρκυρα για την 4η αγωνιστική της Super League.

Μετά το τέλος του αγώνα ο τεχνικός της Χανιώτικης ομάδας, Γιώργος Παράσχος, τόνισε:

“Δυστυχώς αφήσαμε να περάσει ένα μέτριο πρώτο ημίχρονο για μας, όπου θα μπορούσαμε να είχαμε δεχτεί γκολ στην φάση με τον Επστάιν, όπου ο γκολκίπερ μας έκανε εξαιρετική απόκρουση.

Έχουμε προβλήματα και κυρίως στο κέντρο της άμυνας, καθώς έχουμε χάσει όλους τους στόπερ, ενώ σήμερα έγινε αναγκαστική αλλαγή και ο Καρυπίδης. Οι αλλαγές πάντως μας βγήκαν σε καλό, καθώς ο Πλιάτσικας πήγε πολύ καλά στο κέντρο της άμυνας και βοήθησε πολύ.

Αυτό που δεν μπορώ να καταλάβω είναι το γιατί είμαστε τόσο νευρικοί. Σήμερα ήμασταν σαν να παίζαμε μια κατηγορία και αυτό μας επηρέασε. Στο δεύτερο ημίχρονο, είχαμε ευκαιρίες, όμως και πάλι στην τελική προσπάθεια δεν είχαμε καθαρό μυαλό. Δεν γίνεται να περνάς τον αντίπαλο τερματοφύλακα και να μην μπορείς να σκοράρεις.

Πιστεύω ότι στα επόμενα παιχνίδια θα βρούμε την χαμένη μας ηρεμία. Είναι αλήθεια ότι υπάρχει νευρικότητα δεν έχουμε το εύκολο γκολ. Πρέπει να κάνουμε 10 ευκαιρίες για να πετύχουμε ένα τέρμα.

Πάντως στα τελευταία δύο ματς είναι κρίμα. Χάσαμε στο φινάλε τη νίκη με την Λιβαδειά, ενώ και σε αυτό αξίζαμε κάτι παραπάνω. Πρέπει όμως να συνέλθουμε γρήγορα, γιατί το πρωτάθλημα έχει διακυμάνσεις και οι βαθμοί έρχονται δύσκολα. Οι τραυματισμοί ήταν συμπτώσεις δεν με προβληματίζει.

Το άσχημο είναι ότι έχουν πρόβλημα όλοι οι στόπερ. Αυτό είναι το άσχημο”.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook