Ανησυχία για θλάση για τον Ντικαμονά

Ο Κονγκολέζος αμυντικός του Πλατανιά θα υποβληθεί σε μαγνητική για να διαπιστωθεί η κατάσταση του τραυματισμού του στον προσαγωγό.

Σε μαγνητική αναμένεται να υποβληθεί σήμερα το πρωί ο Κλεβίντ Ντικαμονά έτσι ώστε να επιβεβαιωθεί η κατάσταση του τραυματισμού του στον προσαγωγό.

Στον Πλατανιά υπάρχει ανησυχία για θλάση, αλλά αυτό είναι κάτι που θα το επιβεβαιώσει μονάχα η μαγνητική τομογραφία.

Οπως φαίνεται, ο Ντικαμονά θα απουσιάσει και από το επόμενο πλέον παιχνίδι που ακολουθεί και είναι κόντρα στην Κέρκυρα, ωστόσο δεν είναι το μοναδικό πρόσωπο πάνω στο οποίο επικεντρώνεται η προσοχή αφού υπάρχουν κι άλλοι τραυματίες.

Καταρχήν, όσον αφορά τους Μπούντνικ και Κοροβέση φαίνεται ότι τουλάχιστον δεν έχουν κάτι σοβαρό, εξ ου ότι δεν είναι απαραίτητο να υποβληθούν σε εξετάσεις, ενώ από εκεί και πέρα, το ιατρικό τιμ του Πλατανιά θα έχει την ευκαιρία να τσεκάρει σε τι κατάσταση βρίσκονται οι παίκτες που δεν ταξίδεψαν στη Λιβαδειά και έμειναν στα Χανιά.

Σίγουρα, ο Ομπερχάουζερ αποκλείεται να δώσει το παρών στο ματς με την Κέρκυρα και αυτή τη στιγμή η προσοχή επικεντρώνεται στους Κρος και Στάμου, που υπό προϋποθέσεις θα μπορούσαν να είναι διαθέσιμοι την Κυριακή.

Πηγή: athlitiko.gr

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook