Ολοκληρώνει την μεταγραφή του Ομπερχάουζερ

Ο 28χρονος Γάλλος τερματοφύλακας είναι ήδη στα Χανιά και την Πέμπτη περνάει από ιατρικά και στη συνέχεια αναμένεται να υπογράψει στον Πλατανιά.

Κάτω από άκρα μυστικότητα ο Πλατανιάς ολοκληρώνει την τέταρτη μεταγραφή του που δεν είναι άλλος από τον Νταβίντ Ομπερχάουζερ.

Ο 28χρονος Γάλλος τερματοφύλακας είναι ήδη στα Χανιά και την Πέμπτη περνάει από ιατρικά και στη συνέχεια αναμένεται να υπογράψει.

Ετσι, μετά τον Πιερίκ Κρος, ο Πλατανιάς ολοκληρώνει μία ακόμα μεταγραφή παίκτη από τη Γαλλία. Μάλιστα, ο Κρος μπορεί να αγωνιζόταν στη Β’ κατηγορίας Ρεντ Σταρ, ωστόσο ο Ομπερχάουζερ έρχεται από το Σαμπιονά όντας ο αναπληρωματικός τερματοφύλακας της Μετς.

Σημειώνεται ότι αυτές τις μέρες, ρωτήθηκαν στον Πλατανιά για τον Ομπερχάουζερ χωρίς ωστόσο να δοθεί κάποια ξεκάθαρη απάντηση, οπότε αποδεικνύεται ότι οι διαδικασίες είχαν δρομολογηθεί για την άφιξη του Γάλλου γκολκίπερ στα Χανιά.

Ουσιαστικά, με την άφιξη του Ομπερχάουζερ στην ομάδα, ο Πλατανιάς βρίσκει τον αντικαταστάτη του Σωτηρίου, που από την πλευρά του αυτή τη στιγμή παραμένει ο ίδιος χωρίς ομάδα μετά την αποχώρησή του από τους “ερυθρολεύκους”…

Πηγή: athlitiko.gr

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook