Ο Πλατανιάς έκανε την αρχή…

Aνακοινώνοντας τις δύο πρώτες του μεταγραφές, αυτές των Πλιάτσικα και Κρος και πλέον… σειρά παίρνουν οι επόμενες.

Σε πρώτο πλάνο βρίσκεται η ένταξη και επισήμως στο ρόστερ της ομάδας για τον Δημήτρη Στάμου, τον 26χρονο στόπερ που αγωνιζόταν στον Ηρακλή.

Αναμένεται να είναι η επόμενη μεταγραφή, αν και η επίσημη επιβεβαίωση για τη συμφωνία του με τον Πλατανιά δεν αποκλείεται να αργήσει μερικές ημέρες.

Από εκεί και πέρα, ο Πλατανιάς σύμφωνα με πληροφορίες, περιμένει στις αρχές της επόμενης εβδομάδας να τελεσφορήσουν δύο ακόμη υποθέσεις χωρίς να επιβεβαιώνεται για ποιους παίκτες πρόκειται.

Ενδεχομένως, ο ένας να είναι ο 22χρονος εξτρέμ με καταγωγή από την Γκάνα που αγωνιζόταν τη χρονιά που πέρασε σε πρωτάθλημα των Βαλκανίων.

Τέλος, στον Πλατανιά όπως είναι αναμενόμενο υπάρχει μεγάλη ικανοποίηση για τις δύο μεταγραφικές υποθέσεις που ολοκληρώθηκαν.

Τόσο ο Πλιάτσικας, όσο και ο Κρος είναι παίκτες για τους οποίους ενέκρινε την ένταξή τους στο δυναμικό ο Γιώργος Παράσχος και γενικώς είναι παίκτες τους οποίους πιστεύει πάρα πολύ.

Μάλιστα, ο Πλιάτσικας μπορεί την περασμένη χρονιά να είχε πολύ περιορισμένο χρόνο συμμετοχής σε Πανιώνιο και Σλόβαν Μπρατισλάβας, αλλά ο Παράσχος τον πιστεύει πολύ, όπως άλλωστε ποντάρει πολλά και στη βοήθεια του Κρος, που έρχεται στον Πλατανιά από “γεμάτες” σεζόν στη Γαλλία. 

Πηγή: athlitiko.gr

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook