Ναι μεν αλλά για Γκορμπούνοφ, αποχωρεί ο Μενδρινός

Ο Μενδρινός αφήνει τον Πλατανιά ύστερα από 3,5 χρόνια για λογαριασμό του Απόλλωνα Σμύρνης ενώ με τον Λευκορώσο πορτιέρε υπάρχει μεγάλη διαφορά στο οικονομικό που δεν μπορεί να ξεπεραστεί…

Ο Πλατανιάς επιβεβαιώνει το ενδιαφέρον που έχει παρουσιάσει για την απόκτηση του Γκορμπούνοφ, ωστόσο η μεγάλη διαφορά που διαπιστώθηκε στο οικονομικό δεν μπορεί να ξεπεραστεί. ενώ ο Κώστας Μενδρινός αφήνει τον Πλατανιά ύστερα από 3,5 χρόνια και θα επιστρέψει στην Αθήνα, αυτή την φορά για λογαριασμό του Απόλλωνα Σμύρνης.

Ναι μεν ο Πλατανιάς θα ήθελε να εντάξει τον 34χρονο Λευκορώσο στο δυναμικό του, ωστόσο οι οικονομικές του απαιτήσεις είναι αρκετά μεγάλες, με συνέπεια η μεταγραφή ουσιαστικά να μην μπορεί να προχωρήσει.

Συγκεκριμένα, όπως τονίζεται από τους “ερυθρολεύκους”, «έγινε μια κουβέντα την προηγούμενη εβδομάδα με την πλευρά του παίκτη, όμως υπάρχει πολύ μεγάλη διαφορά στο οικονομικό που δεν μπορεί να ξεπεραστεί και δεν πρόκειται να προχωρήσει, ενώ ο ίδιος φαίνεται να ψάχνεται στο εξωτερικό».

Τώρα, μετά τον Γκορμπούνοφ, το θέμα είναι προς τα πού προσανατολίζεται ο Πλατανιάς, ο οποίος τονίζει ότι, «αυτή την στιγμή δεν υπάρχει κάποιο όνομα που να έχει αγωνιστεί στο ελληνικό πρωτάθλημα και να μας απασχολεί ενεργά».

Εντωμεταξύ, στον Απόλλωνα Σμύρνης θα συνεχίσει την καριέρα του ο Κώστας Μενδρινός. Ο 33χρονος μέσος έχει έρθει σε συμφωνία με την “Ελαφρά Ταξιαρχία”, που εξασφάλισε και μαθηματικά την άνοδο στη Super League, ύστερα από 31 αγωνιστικές στη Stoiximan.gr Football League.

Ο Πλατανιάς είχε καταθέσει πρόταση ανανέωσης στον ποδοσφαιριστή, αλλά προφανώς και δεν επετεύχθη συμφωνία.

Στην ομάδα της Κρήτης ο Μενδρινός έπαιζε από το δεύτερο μισό του 2013-2014 μέχρι και τη σεζόν που ολοκληρώθηκε. Εφέτος έπαιξε σε 29 ματς και σημείωσε 2 γκολ.

Κατά το παρελθόν έχει περάσει από Ολυμπιακό, Ατρόμητο, Ιωνικό, ΠΑΣ Γιάννινα, Άρη, Παναχαϊκή και Πανιώνιο.

Πηγή: athlitiko.gr, sport24.gr

Stoiximan.gr. Live streaming στα μεγαλύτερα πρωταθλήματα (Primera Division, Bundesliga, Campionato, NBA, Euroleague)..

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook